Karaduman, İnsanlarımızın asıl derdi, geçim sıkıntısı olmuştur

TAKİP ET

Saadet Partisi Van il başkanı Özay İlhan'ın koordinesinde Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Van'a gelerek Van'ın sorunlarını basın mensuplarına aktardı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, "Gerçekleştirmekte olduğumuz bu basın toplantımızı Van’ımızı daha iyi bir noktaya getirmek, yaşanabilir bir Van’ı inşa etmemize vesile olmasını ümit ediyoruz. Şu anda ülke içerisinden geçtiği süreç itibariyle ciddi endişelerimiz ve ciddi kaygılarımız söz konusudur. Bugün her alanda yaşanan ciddi sorunlar ekonomiden, eğitime, dış politikadan ve özellikle sosyal meselelere kadar çözüm bekleyen sorunlarla karşı kaşıya olduğumuz bir zaman dilimi içerisindeyiz. 

KAMPANYADAN SÖZ ADİYORUZ

Ülkemizin asıl meselesi seçim değil geçimdir. Dolayısıyla Türkiye genelinde sayın genel başkanımızla bir geçim ittifakı kampanyasını başlattık. Türkiye'nin her yerinde geçim derdini gündeme getirmek, insanlarımızın asıl sorunlarını kamuoyuna taşıyabilmek, çözüm yöntemlerimizi ortaya koymak üzere Türkiye genelinde bir kampanyadan söz ediyoruz. Bu kampanyayla vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, esnafımızla, çiftçilerimizle bir araya geliyoruz.

ÇOK CİDDİ VE YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Saadet partimiz milli görüş hareketinin bugün 52. yılındaki yine tek temsilcisi sadet partimiz ülkenin sorunlarını konuşabilmek ülkenin asıl meselelerini gündeme getirebilmek ve Türkiye Van’dan Edirne’ye, Adana’dan Trabzon’a yani büyün illerimizde yaşanan sorunlara çözüm bulma noktasında Türkiye çapında çok ciddi ve yoğun bir çalışma içerisindedir. 

YAPICI SİYASETE DEVAM EDİYORUZ

 81 il 970 küsur ilçede saadet partisi olarak sahada arazide teşkilatlarımız ile birlikte sahada topluma insanlarımıza ulaşmak insanlarımızın sorunlarını dinlemek ve vatandaşlarımızın ifade ettiği bu sorunlara çözüm bulmak adına yapıcı siyaset anlayışımızı devam ettiriyoruz. Özellikle bugün pandeminin getirmiş olduğu etkenlerden dolayı insanlarımızın asıl derdi ve sorunu geçim sıkıntısı olmuştur.

ÜLKEMİZİN ASIL MESELESİ SEÇİM DEĞİL, GEÇİMDİR

Ne yazık ki insanlarımız geçim derdiyle boğuşurken birileri inanmak istemese de insanlarımızın önemli bir kısmı evine ekmek götüremezken, siyasetin gündemi bir taraftan erken seçim tartışmaları diğer taraftan ittifak tartışmalarıdır. Suni meseleler üzerinden yapay gündemler üzerinden aslında ülkemizin problemlerinin üzerini örtecek bir takım gündemlerle karşı karşıya kalıyoruz. Dolayısıyla bizde bu süreçte saadet partisi olarak ülkemizin asıl meselesi seçim değil geçimdir.

Haber başlıkları...

VAN'DA 8 MİLLETVEKİLİNİZ VAR, 9. MİLLETVEKİLİNİZ BENİM....
VAN İLİNİN EN BÜYÜK SIKINTILARI...


Devamı geliyor...
Van Gazetesi - Özel haber
 

saadet partisi van saadet özay ilhan abdulkadir karaduman milletvekili