KARS BELEDİYESİNDEN İPEKYOLU BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TAKİP ET

Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Kars Belediyesine sundukları desteklerden ötürü İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan'a 'Teşekkür' ziyaretinde bulundu.

Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen, Kars Belediyesine sundukları desteklerden ötürü İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan’a ‘Teşekkür’ ziyaretinde bulundu.


HDP’li Kars Belediye Eş Başkan Ayhan Bilgen, HDP Van İl Eş Başkanı Ümit Dede ve HDP Van İl Yöneticisi Nuri Erol ile birlikte İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan’ı ziyaret etti. Ziyarette İpekyolu Belediye Eş Başkan Yardımcısı Özlem Tüci ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
 
Ziyarette konuşan Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen,  Kars’ın olağanüstü kötü yönetildiği bir dönemin ardından göreve geldiklerini söyledi. Böylesi zor şartlar altında diğer belediyelerin kendilerine çeşitli konularda destek sunduğunu dile getiren Bilgen,  “ Temiz Toplum, Temiz Siyaset ve temiz bir çevre için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu anlamda İpekyolu Belediyesi de bize gönderdiği temizlik araçlarıyla çok önemli katkılar sundu. Kendilerine sundukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
 
İpekyolu Belediye Eş Başkanı Azim Yacan ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kars Belediyesi ile dayanışma içinde olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

kars belediyesi ipekyolu belediyesi eş başkanı ayhan bilgen hdp van İl eş başkanı Ümit dede İpekyolu belediye eş başkanı azim yacan’ ziyaret van gazetesi