Kartaldan Van halkına müjde-vanhaber

TAKİP ET

Van haber – Van gazetesi - Van Milletvekili olduğundan buyana, Van'ı düşünen ve Vana daima emek veren, halkın yanında olan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, 'Van'ımız üreticilerine hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi.

KARTAL’DAN VAN HALKINA MÜJDE


Van haber – Van gazetesi - Van Milletvekili olduğundan buyana, Van’ı düşünen ve Vana daima emek veren, halkın yanında olan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, “Van'ımız üreticilerine hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi.


Açıklamalarda bulunan Van Milletvekili İrfan Kartal, Vanlı üreticilere müjde verdi. Kartal, "Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan Bey ile görüşmemize istinaden üreticimize birinci avans ve istihkak bedeli ödenmesi hususunda gerekçeli karar onaylanmış olup, Van'ımız üreticilerine hayırlı ve bereketli olmasını dilerim" dedi.


Çok yakın zamanda üreticilere ödemelerinin yapılacağını ifade eden Kartal, Van halkı için büyük bir özveriyle çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.


VAN GAZETESİ

0544 409 0328


kartal van milletvekili irfan karlal kimdir çiftçi ödenek müjde vanlı üreticilere müjde verdi. türkiye Şeker fabrikaları genel müdürü mücahit alkan vanlı üreticiler vanhaber vangazetesi van sondakika van