Kaya Ortasaç, Acılı annelere destek verirken HDP'den müzikli tepki geldi - Videolu

TAKİP ET

Van'ın n Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin İpekyolu ilçesinde bulunaönünde iş insanı ve dernek başkanı Kaya Ortasaç, evlat nöbetinde bekleyen Kaya Oratasaç, HDP önünde acılı annelere destek verdi.

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP)’nin önünde iş insanı ve dernek başkanı Kaya Ortasaç,” Bu acılı bu kadar annenin bura da olması ve arkamızda ki HDP binasının şer odaklarının yüksek sesle müzik dinletmesi ne kadar zor bulunur değil mi?”dedi.

HER DAİM ACILI ANNELERİN YANINDAYIZ

İş insanı ve Van Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Spor Kulübü Derneği başkanı Kaya Ortasaç, “Annelerimize de seslenmiş olduğunuz için onların mağduriyetini dünyaya duyurduğunuz için bizler de Van’da buradaki aşiret kanaat önderleri olsun. Sivil Toplum Örgütleri başkanları olsun. Temsilcileri olsun. Her daim mağdur olan Anneler ve ailelerin yanındayız ve yanında olacağız. 

ÇÜNKÜ BURADA YÜREĞİ YANMİŞ ANNELER VAR

Bu acılı bu kadar annenin bura da olması ve arkamızda ki HDP binasının şer odaklarının yüksek sesle müzik dinletmesi ne kadar zor bulunur değil mi? bu kadar terbiyesizlik olamaz. En azından biraz saygı göstermeleri lazım çünkü burada yüreği yanmış Anneler var.”diyerek konuşmalarını noktaladı.

VAN GAZETESİ HABER – ÖZEL
SUZAN ÖNER - S

 

van van haber kaya ortasaç acılı anne hdp