Kayatürk, seçim kampanyasına hızlı başladı

TAKİP ET

AK Parti Van Milletvekili adayı Burhan Kayatürk seçim kampanyasına hızlı başladı.

İlçe ilçe vatandaşlar ile buluşan Kayatürk,” Van  için gece gündüz demeden hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yola çıktık” dedi.


Milletvekili adayı Kayatürk adım adım Van'ı dolaşıyor, vatandaşlar ve teşkilatla buluşuyor. AK Partili Kayatürk  seçim çalışmaları kapsamında şu ana dek, Özalp ,Muradiye, Gürpınar, Çaldıran, Saray köy ve ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve önerilerini dinledi. Gittiği her ilçede büyük bir ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan AK Parti Van Milletvekili adayı Kayatürk, partilileri ile de bir araya gelerek, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını anlatıyor.


 “Bizim başarılarımızın gerisinde milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, milletimizden aldığımız büyük destek vardır”


AK Parti Van Milletvekili adayı Kayatürk; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başta Denizli olmak üzere Türkiye için gayret edeceklerini ifade ederek, “Vanımız için gece gündüz demeden hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yola çıktık. Bizim başarılarımızın gerisinde milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, milletimizden aldığımız büyük destek vardır. Gittiğimiz her noktada 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız istek, öneri ve taleplerini dinliyor, şehrimiz ve ülkemizin aydınlık yarınları için gerçekleştireceğimiz yatırım ve hizmetlerimizi anlatıyoruz. Bizim sevdamı bu millete, bizim sevdamız aziz vatana. Ne yapıyorsak yarınlarımız için, yarınlarımızın sahibi gençlerimiz için yapıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçerek, Cumhur İttifakımız ile sandıktan açık ara farkla çıkmayı hedefliyoruz. Hizmet destanımız artarak devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayları Van’da vatandaşlarla buluştu

Hak iş/ Hizmet iş sendikası Van il başkanlığı ak parti milletvekili adaylarını Misafir etti.

Hak iş il başkan yardımcısı Murat Otacı moderatörlüğünde yapılan Hak- iş Başkanı Fatih Akdeniz'in açılış konuşması ile başladı. Başkan Akdeniz iş hayatı ve çalışma hayatındaki sıkıntılar ile ilgili detaylı sunumundan sonra ilimiz adına eksikliklere değindi ve hak iş olarak açık desteklerini vereceğine vurgu yaptı.

AK Parti Van Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında Van’da vatandaşlarla buluşan AK Parti Van Milletvekili Adayları Burhan Kayatürk ,Selma Biçek, Azat Kartal ve Van’da vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. AK Partili Milletvekili Adaylarına saha çalışmalarında AK Parti ilçe ve teşkilat mensupları eşlik etti. ( vanhaber )

VAN’DAN GÜÇLÜ DESTEK İSTEDİLER

AK Parti’nin milletvekili adayı Kayatürk mahalle mahalle Vatandaşları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini  14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye Van’dan güçlü bir destek isteyen AK Partili Kayatürk Milletvekili Adaylarıyla, vatandaşlar yakın ilgi gösterdi.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk'ünde Katılımıyla Özalp'te  İftar Programı Düzenlendi
AK Parti Van 28.Dönem Milletvekili Adayı Kayatürk onuruna verilen ve Ak Parti Özalp Teşkilat Başkanı Ercan Ağar'ın Katılımıyla İftar Programı Düzenlendi.
Özalp ilçesinde  gerçekleşen iftar programına  Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk Ak Parti eski İpekyolu ilçe Başkanı Yavuz Kuşan, Murat Otacı ve STK temsilcilerininde aralarında bulunduğu,iftar programına , AK Parti üyeleri, teşkilat üyeleri, ilçede ikamet eden aileler ve vatandaşlar katıldı.

 

Van kayatürk seçim vanhaber