KAYMAKAM FURKAN DUMAN'A NEZAKET ZİYARETİ

TAKİP ET

Van Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve beraberinde bulunan partililer Van Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman'a ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, "Temmuz ayında Tuşba İlçesine atanan İlçe Kaymakamımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemizde ve İlimizde pandemi süreci zorlu geçiyor. Amacımız bu zorlu süreci elbirliği ile  bertaraf etmek. Bu konuda  Büyük Birlik Partisi Van İl ve ilçe teşkilatları olarak  üzerimize ne düşüyor ise hizmete hazırız dedi. Mevlüt Kaya, hamdolsun 1993 Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu oğlu tarafından kurulan partimiz gerek teşkilatlar gerekse birbirinden özel imanlı ve bayrak ve vatan sevgisi ile yoğrulmuş Alperen gençler ile dimdik ayaktayız. Amaç vatan ise bizler her daim vatana minnettarız dedi.



Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya,  Van'ın olmazsa olmazı çevre yolu konusunda da da Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman ile  istişareler de bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman,  Van'da bulunan bütün siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri ile Tuşba İlçesinin sorunları ve çözümleri konusunda istişare içerisinde olduklarını söyledi. Duman,  Tuşba İlçesi coğrafi yapısı ile  yüzlerce  doğal ve coğrafi güzelliği içerisinde bulunduruyor dedi. Ziyarette Van'ın tümünün başlıca sorunları ve yapılan hizmetler konusunda fikir alışverişi yapıldı.



Tuşba Kaymakamı Furkan Duman,  Merhum Muhsin Yazıcıoğlu hep anıldığında o manidar sözü  aklıma gelir "Üç günlük dünya için fırıldak olmaya gerek yok" Ziyaret sonunda Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya tarafından Tuşba Kaymakamı Furkan Duman'a hat yazılı tablo hediye edildi böylece ziyaret son buldu.

Haber: Süleyman Çelebi/ Van

 

mevlüt kaya van büyük birlik partisi van