Kaymakamdan Açıklama! 'ticari hayat az da olsa canlandı'

TAKİP ET

Van'ın esnaflarıyla bir araya gelen İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu belediye başkan Vekili Sinan Aslan, Esnafların sorunlarını dinleyerek bir takım konuşmalara değindi.

Van'ın Serhat Mahallesi Timurpaşa Sokak esnafıyla bir araya gelen İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu belediye başkan Vekili Sinan Aslan, " Kovid-19 süreciyle zorluklar yaşadık ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat az da olsa canlandı."diyerek konuşmalarına devam etti.

Koronavirüsün etkisi bir yana İran halkının da gelmemesi üzerine Van'da bulunan kamu kurum amirleri esnaflarla, vatandaşlarla bir araya sık sık gelerek, önce sıkıntılarını dinlenildi, sonra ise sıkıntılar hakkında açıklamalar yapıldı.

Van'ın en büyük ticari merkezi olan İpekyolu ilçesinde projeler üst üste devam ediyor... Bunun yanı sıra bazı işlerinden feragat eden Van İpekyolu Belediye başkan Vekili Sinan Aslan, esnaflarını dertlerini dinleyerek, melhem olmaya çalıştı.
 
Aslan, “Mahalle sakinlerini, esnaflarımızı dinleyerek ve çözüm odaklı çalışarak sorunların üstesinden geleceğiz. Birçok mahalle, sokak ve caddede çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın refahı, huzuru için çalışıyoruz. Kovid-19 süreciyle zorluklar yaşadık ancak kontrollü dönemle birlikte sosyal ve ticari hayat az da olsa canlandı. Zor zamanlar geçiriyoruz ama bu zor günlerde elbet bitecek.” dedi.

Mahalle sakinleri ve esnaflar da, Başkan Kaymakam Aslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.
 

sinan aslan van