Kendini Van Lilyum Güzellik Salonu ile keşfet - 0546 964 30 80

TAKİP ET

Lilyum Güzellik Salonu işletme sahibi Perihan hanım ile Euro Akademik ve D.C EUROESTETİK Cilt Bakım Dermotoloji hassas cilt ürünlerinin sahibi Hayriye Akça, D.C Euroestetik ürünlerinin Lilyum güzellik salonunda kullanıma başlandığını dile getirerek, ilgilileri Lilyum güzellik salonuna davet etti.

Van Lilyum Güzellik Salonu işletmecisi Perihan Hanım D.C Euroestetik ürünlerinden hem kendisinin hem de müşterilerinin memnun kaldığını dile getirerek şu ifadelerde bulundu: "Cilt bakım eğitimlerimizi aldık. Ürünlerimizi kullandık. Bu ürünlerden müşterilerimiz de çok memnun kaldı. Bize vermiş olduğu eğitim ve özel bilgilerinden dolayı Hayriye hocamıza çok teşekkür ediyorum. Herkesi Lilyum güzellik salonuna bekliyorum."



Euro Akademik ve D.C EUROESTETİK Cilt Bakım Dermotoloji hassas cilt ürünlerinin sahibi Hayriye Akça ise kendi ürünlerinin kullanıma başlandığı Lilyum güzellik salonunda verimli ve faydalı işlere sebep olacağını belirterek: "Van Lilyum Güzellik Salonu işletmecisi Perihan hanım son sistem ürünlerini, cilt bakım eğitimlerini ve Medikal bakım eğitimleri  aldı. D.C Euroestetik Dermatoloji Hassas Cilt Sağlık Bakanlığı bildirimli ürünlerimizle kendisi çalışacak ve ürünlerimizin sonuçlarını sizlerle paylaşacak.


Firma olarak Van'a ilk defa geldik ve çok memnun kaldık. Lilyum güzellik merkezine de bizi ağırladığı eğitimler aldığı ve bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. D.C Euroestetik cilt bakım ürünleri ile bakım yapılmak üzere Lilyum güzellik merkezine Van halkımızı bekliyoruz."dedi.

Van Lilyum güzellik salonunda erkek müşterilere hizmet veren Hasan bey de tüm Van halkını Lilyum güzellik salonuna beklediğini ifade etti.

Mareşal Fevzi Çakmak Cad.  Kültür Apt. B blok Kat/2  İpekyolu/VAN (Eski Diş Hastanesi Karşısı)

0(546) 964 30 80



Van'da lazer, van lazer, van güzellik salonu, van, lilyum, van lilyum güzellik salonu, van lilyum, van'da en iyi güzellik salonu, rana güzellik, rana estetik, van lazer, van epilasyon,
 

vanda lazer van lazer van güzellik salonu van lilyum van lilyum güzellik salonu van lilyum vanda en iyi güzellik salonu rana güzellik rana estetik van lazer van epilasyon