Kent Market Sahibi Cumali Yeşil, 'Kentiniz de olun kent marketle yaşayın!'

TAKİP ET

Kent Market Sahibi Cumali Yeşil, marketleri hakkında birkaç bilgi vererek, 'Burası için çok emek verdik, çok zor günler geçirdik. Ama sonunda burayı kaliteli ve sağlıklı ürünlerle halkımızın hizmetine sunduk' dedi.

Cumali Yeşil, pandemi sürecinde esnafların durumunu değerlendirerek kendi marketleri hakkında bilgiler verdi.

“Eskisi Gibi Halkımıza Hizmet Veriyoruz”

Kent Market Sahibi Cumali Yeşil, “Marketi beş yıldır faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Kent marketi kurmadan önce İstanbul’da tekstil işleriyle uğraşıyordum. Bir ortağım vardı onunla sohbet ederken aklımıza böyle bir fikir geldi. Yapabilir miyiz yapamaz mıyız diye de düşündük. Sonunda bu işe koyulduk. Bu iş için çok zor günler geçirdik. Marketimizin inşaatı yaklaşık iki ay sürdü. Şimdi işlerimiz çok iyi gidiyor. Fakat pandemiden dolayı bizim işlerimizde de bir takım sorunlar oluyor. Buna rağmen bu sorunları giderebiliyoruz. Eskisi gibi halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.


“Reyon Sayımızı Genişleteceğiz”

Kent Market Sahibi Cumali Yeşil, “Marketimizde indirimler sık sık oluyor. Ramazan ayı için de ürünlerimizde indirimler olacak. Pandemiden dolayı bu yıl pek indirim yapamadık ama ramazan ayı için indirimlerimiz olacak. Halkımız için kaliteli ürünlerimizi indirime tabi tutacağız. Bu süreçte güzel kampanyalar yapmayı düşünüyoruz. Halkımız pandemiden dolayı maddi açıdan çok zor günler geçirdi ki hala geçiriyor. Bu yüzden özellikle ramazan ürünlerinde kampanyalarımız olacaktır” dedi.



Kent market sahibi Cumali Yeşil, marketlerinin ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı hale getirileceğini belirterek şu ifadelerde bulundu, “Marketimizde sadece gıda yok. Aynı zamanda kuru yemiş, kozmetik, kırtasiye ve oyuncak gibi ürünlerimizde mevcuttur. İlerleyen günlerde bunu daha genişleterek marketimize manav ve plastik reyonu da ekleyeceğiz. Yani eksik olan ürünleri de ekleyeceğiz. 7/24 hizmet veriyoruz ama pandemiden dolayı gece açık kalamıyoruz. Pandemi bittikten sonra eskisi gibi hizmet vermeye devam edeceğiz”dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
SES KAYIT ÇÖZÜMÜ: SEVDA UZUNYOL
HABER: SEVDA YETKİN
ROPÖRTAJ: HİKMETULLAH YETKİN
SOSYAL MEDYA: R.Y
WEB TASARIM: VEYSEL TAŞDEMİR

van haber, van haberleri, kent market, cumali yeşil, haber, van, 

cumali yeşil kent market kent avm van kent market van van haber van gazetesi haber