Kılıçdaroğlu'ndan, öğretmenlere 'çapulcu' diyen Erdoğan'a jet yanıt

TAKİP ET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlere 'çapulcu' diyen Erdoğan'a jet yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eylem yapan öğretmenlere 'çapulcu' diyen Erdoğan'a Twitter hesabından yanıt verdi. Kılıçdaroğlu öğretmenlere sınava girmeyin çağrısını yineledi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Erdoğan, öğretmenlere çapulcu mu dedin sen? Öğretmenler hemen birleşin, hemen! Bu sınava girerseniz, iflah olmazsınız. Dövüyorlar yahu sizi, geldikleri seviye bu. "Alın bunu" seviyesi. Bunlar size hiçbir şey vermez. Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek. Az kaldı. Sabır.Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 20 Bin Öğretmen Atama Töreni'nde şunları söylemişti:


Türkiye'ye dair elle tutulur projeleri olmayanların boykot çağrısı, öğretmenlerimizi siyasi malzeme olarak kullanmayı amaçlayan art niyetli bir girişimdir.

Bırakın artık bu boykotu moykotu, nedir bunlar? Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım. Siz eğitim, öğretimin mimarı mısınız yoksa sokaklarda, caddelerde çapulcu olarak dolaşanlar mısınız?  Bize yavrularımızla haşır neşir olacak öğretmenler lazım.

Eğitim gibi, evlatlarımızı, ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konuyu gündelik siyasete meze yapmak, öğretmenlerimizi kışkırtmak doğru yaklaşım değildir. Öğretmenlerimizin bu tür fitne teşebbüslerine izin vermeyeceğini biliyorum.

erdoğan chp öğretmen eğitim