KİRALIK ARAÇLA 17 EVİ SOYDULAR - 4 Hırsızın Van'da yaptıkları akıllara sığmadı

TAKİP ET

Van İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesinde görülmüş, şüphelilerden İ.Ö. ve N.İ. yakalanmış, araç içerisinde; 2 Adet Tabanca, 7 Adet Fişek, 21 gr. Uyuşturucu Madde ele geçirildi.

Van'ın İpekyolu ilçesinde araç içerisinde 2 kişi ve başka yerde 2 kişi daha yakalandı. Toplanda 4 hırsız Emniyet güçleri tarafından tutuklandı.

Van il Emniyet müdürlüğünden gelen açıklamaya göre; "Son bir ay içerisinde İlimiz Merkez İlçelerinde, binaların bodrum katında bulunan su sayaçlarının çalınması suretiyle meydana gelen toplam (17)  Evden Hırsızlık olayıyla ilgili olarak; 

Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; olayların faili şüpheli şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalarda incelenen güvenlik kameralarında, 4 şahsın olay yerine kiraladıkları araç ile geldikleri ve şüphelilerin İ.Ö., N.İ., U.T. ve Ç.T. oldukları tespit edilmiş, kiralık araç sokağa çıkma kısıtlaması sırasında İpekyolu ilçesi Bostaniçi Mahallesinde görülmüş, şüphelilerden İ.Ö. ve N.İ. yakalanmış, araç içerisinde  yapılan aramada ;

2 Adet Tabanca,
7 Adet Fişek,
21 gr. Uyuşturucu
Madde ele geçirilmiştir.

Diğer şüpheliler U.T. ve Ç.T. aynı gün sokağa çıkma kısıtlaması sırasında Cumhuriyet Caddesi ara sokaklarında yakalanmışlardır. 

Gözaltına alınan İ.Ö., N.İ., U.T. ve Ç.T. isimli şüpheli şahıslar haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca TUTUKLANMIŞLARDIR.

Çalınan su sayaçlarının bir kısmı mağdurlara teslim edilmiştir.

Van Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde Halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü asayiş olayının önlenmesine yönelik olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir. "denildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN YOUTUBE KANALIMIZI ZİYARET EDİNİZ.

VAN GAZETESİ - Vanhaber , Van haber, Van Gazetesi
 

van emniyet haber bostaniçi ipekyolu uyuşturucu tabanca fişek 4 hırsız vanhaber van haber van gazetesi