Kızılay, Muradiye'yi unutmadı ve Karanfil dağıttı

TAKİP ET

Van'da Kornavirüs için sağlık çalışanlarını unutmayan Türk Kızılay'ı Muradiye devlet hastanesi sağlık çalışanlarına gül ve karanfil dağıttı.

Van’da Kornavirüs için sağlık çalışanlarını unutmayan Türk Kızılay’ı Muradiye devlet hastanesi sağlık çalışanlarına gül ve karanfil dağıttı.

Van'ın Muradiye ilçesinde Türk Kızılay'ı Muradiye şubesi görevlileri yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle fedakârca görev yapan Muradiye Devlet Hastanesindeki sağlık personelleri ziyaret etti.
Türk Kızılay'ı Muradiye şubesi başkanı Selçuk Yay ve beraberindeki Kızılay gönüllüleriyle birlikte burada fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıldı.
Muradiye devlet hastanesi başhekimi Dr. Kaan Eligül. İse; Kızılay görevlilerine destek için sağlık çalışanlarına karanfil dağıttığını belirterek, "Ekiplerin bu süreçteki duyarlılığı bize ciddi manada moral verdi. Kendilerine kendim ve hastane çalışanları adına çok teşekkür ediyorum." dedi.
Türk Kızılay'ı Muradiye şubesi Başkanı Selçuk Yay. ise bu süreçte canlarını dişlerine takan fedakar sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik bir nebzede olsa yorgunluklarını paylaşmak istedik ve kendilerine karanfiller taktım ettik bütün sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

 
 
Kızılay, Muradiye’yi unutmadı ve Karanfil dağıttı , Van haber , van gazetesi ,karanfil , Kızılay , Muradiye , Muradiye Kızılay , son dakika yardım , van’da yardım , van sağlık çalışanları ,
 

kızılay muradiye’yi unutmadı ve karanfil dağıttı kızılay muradiye’yi unutmadı ve karanfil dağıttı van haber van gazetesi karanfil kızılay muradiye muradiye kızılay son dakika yardım van’da yardım van sağlık çalışanları