Kızılcık Şerbeti İzleyicilerini TV'ye kilitledi

TAKİP ET

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm izle ekranı Show TV dizi izle ile yayında! Doğa yeni hayatı ile tanışıyor...

Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm izle ekranı Show TV ile araştırılıyor. Her Cuma günü ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizi izleyenlerin gündeminde. Yeni bölümü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler araştırıyor. Kıvılcım kızının evliliğinden memnun olmasa da sakinliğini korumaya çalışıyor. Doğa ise yeni hayatına alışmaya çalışıyor. Kızılcık Şerbeti 2. Bölüm full izle dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Show TV dizi izle linki ile Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izle!


KIZILCIK ŞERBETİ 2. BÖLÜM İZLE!

Dizinin 4 Kasım 2022 tarihli bölümü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için paylaşıldı:


KIZILCIK ŞERBETİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kızı Doğa'nın çok muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmiş olmasıyla yıkılan Kıvılcım, her ne kadar bu evliliğin çok uzun ömürlü olmayacağına inanmaktaysa da kızı için şimdilik geride durmayı tercih eder.


Doğa ise yeni hayatına alışma sürecinde zorlanmaktadır. Doğa'nın yaşadığı sağlık sorunu iki aileye bir araya getirecek, Pembe bunu fırsat bilerek ailelerin yakınlaşması için ortam yaratmaya çalışacaktır. Ancak bir araya gelinen ortamlarda yaşam ve düşünce farklılıkları iyice gün yüzüne çıkacaktır. Muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ise Kıvılcım için bir muammadır. Hele ki onunla çok farklı bir ortamda karşılaştığında...

KIZILCIK ŞERBETİ NEREDE ÇEKİLİYOR, HANGİ OKULDA?

Kızılcık Şerbeti İstanbul'un birçok ilçesinde çekilirken, okul sahneleri İstanbul Ataşehir Doğa Koleji'nde çekiliyor...

Kızılcık Şerbeti Evli