Kuşan,"Van'ımıza hediye edeceğiz"

TAKİP ET

Ak Parti İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, '31 Mart'ta hem İpekyolu hem Büyükşehir ve diğer ilçelerimizi Van'ımıza hediye edeceğiz.'dedi.

Van ili İpekyolu ilçesi Çohaz kavşağı mevkiinde saat 11:30’da Ak Parti ilçe Belediye Başkan Adayı İsa Berge’nin seçim ofisinde açıklamada bulunan Ak Parti İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, “Halkın Sevgisini Kazanan Bir Adayla Yola Devam”dedi.

Yavuz Kuşan, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı, seçim öncesi yapılan açıklamada, partisinin tüm sorunlara çözüm üretmek için çalıştığını belirtti. Ayrıca, belediye başkan adaylarının halk tarafından sevilen ve güvenilen bir isim olduğunu vurguladı. Kuşan, partisinin 31 Mart seçimlerinde hem İpekyolu hem de Büyükşehir ve diğer ilçeleri kazanacağına olan inancını dile getirerek, gece gündüz demeden hizmet için çalışacaklarını söyledi.

"GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ"

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, şu ifadeleri kullandı: "Tüm sorunlara elimizden gelen çözümü üretiyoruz. Biz sahada yeni bir heyecan yakaladık, belediye başkan adayımız halk tarafından sevilen, sayılan biri. Tüm kesime hitap edebilecek bir adayımız, sahada var olan bu heyecana şahidim ve görebiliyorum. Şundan eminim ki; 31 Mart’ta hem İpekyolu hem Büyükşehir ve diğer ilçelerimizi Van’ımıza hediye edeceğiz. Gecemizi, gündüzümüze katacağız."dedi.

Van – Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – Wan

Van İpekyolu Yavuz Kuşan vanhaber