KÜTÜKOĞLU, dernek faaliyetlerini açıkladı

TAKİP ET

Van sürücü kursları derneği başkanı Sertaç KÜTÜKOĞLU, faaliyetlerini açıkladı.

Van sürücü kursları derneği başkanı Sertaç KÜTÜKOĞLU,"Türkiye sürücü eğitimcileri konfederasyonu ile beraber Van sürücü kursları derneğimizi 2012 yılında  kurduk. 2019 yılına kadar başkanlık görevini yürüten arkadaşımızdan devraldık. Valiliğimizin belirlemiş olduğu taban fiyata göre hareket etmekte olup ,eğitim kalitemizi daha ileri seviyelere  taşımak için  yıl sonuna doğru kurs ücretlerimizi tekrardan  revize etmeyi düşünüyoruz. 
Van ilimiz taban fiyat istikrarına uyan  nadir illerden birisidir. Bu durum başarı oranımızı, aynı oranda olumlu etkilenmektedir.

COVID-19  salgının başlaması sonucunda sürücü kursları olarak faaliyetimizi bakanlığın tanıdığı izin çerçevesinde sürdürdük . Aldığımız tedbirler sonucunda pandemide az etkilenen sektörlerden olduk. Sürücü kursları derneği olarak bünyemiz altında ki bütün kurumlara dezefankte standları ve bilgilendirme broşürleri hazırlayarak destekte bulunduk . Üç aylık tam kapanma sonrasındaki normalleşme sürecine geçiş döneminde dernek olarak Van ilindeki bilgilendirme billboardlarına reklam ilanları vererek tekrardan hizmete başladığımızı  halkımıza duyurduk.

Van sürücü kursları derneği olarak halk eğitim merkezleriyle senkronize bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirdik. Trafik ve Çevre ,Direksiyon usta öğreticilik, İlkyardım ve Eğiticinin eğitimi sertifikaları  kurslarını açarak  500’e yakın kursiyerimizi sertifika sahibi yaptık. Sertifika vermiş olduğumuz kursiyerlerimize sürücü  kurslarında çalışabilme imkanı sağladık. 

     Van'daki trafik sorununu çözme adına üzerimize düşen  sorumlulukları yerine getirme amacı ile eğitim kalitemizi en üst seviyeye ulaştırmaya çalışıyoruz.Van sürücü kursları derneğimizin bünyesinde 41  sürücü kursu bulunmaktadır. Sürücü kurslarımızdaki eğitim seviyesini en üst düzeye ulaştırmak adına  yoğun çabalar  sarf etmiş bulunmaktayız.  Bu çabalarımıza destek veren  Sayın Milli Eğitim müdürü Hasan Tekve, Milli Eğitim müdür Yardımcısı Şahin Uçkan, İpekyolu İlçe Milli eğitim müdürü İsa Sipal ve Özel öğretim Şube Müdürümüz Yunus Durmuş canı gönülden  teşekkür ediyoruz.

        Gelinen noktada iyi bir sürüş eğitimi alamayan kursiyerlerin direksiyon sınavından  geçemeyecekleri aşikardır. Eğitim seviyelerini en üst düzeyde tutmaya çalışan sürücü kurslarımızın çabaları  sonucunda topluma duyarlı, çevreye ve insana saygılı bilinçli sürücüler yetiştirmeye devam edeceğiz."denildi.

Van Gazetesi - Özel haber
 


sertaç kütükoglu vanhaber