Kuzeydoğu Grup İlaçlama firması Van'da hizmete hazır - 0533 687 69 11

TAKİP ET

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuzeydoğu Grup Ltd. Şti firması Van'da kurularak, Van ve bölge halkına hizmet etmeye başladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kuzeydoğu Grup Ltd. Şti firması Van'da kurularak, Van ve bölge halkına hizmet etmeye başladı.

KUZEYDOĞU LTD.ŞTİ DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN : 0533 687 69 11

Van'da ve diğer illerde yaptığımız işleri sıramak gerekirse;

Fabrika İlaçlama


2006 yılından bu yana yüzlerce fabrika ilaçladık ve ilaçlamaya devam ediyoruz.

Fabrikalar üretim merkezleridir. evlerimiz kadar sık temizlik yapılmaz temizliğin az yapıldığı bu alanlar oldukça geniş olduğundan haşereler ve kemirgenler için son derece iyi koşullara sahip yaşam alanları haline gelir. Dolayısıyla fabrikaların belli standartlarda ilaçlanması gerekir. Fabrika ilaçlama küçük firmaların yapacağı çapta bir iş değildir. bu konuda firmamızdan referans isteyebilirsiniz.


Okul İlaçlama


okullar devlet kurumları olduğu için iskontolu fiyatlarla okul ve kantin ilaçlaması yapmaktayız daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Okullar çocuklarımızı emanet ettiğimiz son derece önemli yerlerdir. Okulların ve kantinlerin belli periyodlarla ilaçlanması sağlık bakanlığının emridir. Bu noktada okul ilaçlaması ve kantin ilaçlaması yaptırmak için yıllık sözleşme yapmanız gerekir. okullar devlet kurumları olduğu için iskontolu fiyatlarla okul ve kantin ilaçlaması yapmaktayız daha detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz. 


Villa İlaçlama


Uzman ekibimizle temasa geçmeniz halinde villa ilaçlamanız anında yapılacaktır.

Villalar çoğumuzun huzur aradığı keyifli vakit geçirmek ve dinlenmek için gittikleri yerlerdir. Buralar da aynı evlerimiz gibi son derece önemli yaşam alanlarımızdır. Villamızda herhangi bir böcek görmek istemeyiz. Bu yüzden villaların düzenli olarak ilaçlanması gerekir. Villalar dairelerimiz kadar sık yaşadığımız alanlar olmadığı için biz yokken evimize davetsiz misafirler gelmiş olabilir bu sıkıntıları düşünmektense belli aralıklarla villamızı ilaçlatmamız son derece mantıklı olacaktır. bu konuda uzman ekibimizle temasa geçmeniz halinde villa ilaçlamanız anında yapılacaktır.



Apartman İlaçlama


Apartman ilaçlama çok daha geniş bir alana yapılacağından uygun miktarda ilaç kullanılmalıdır.
Apartman ilaçlama çok daha geniş bir alana yapılacağından uygun miktarda ilaç kullanılmalıdır. Doğru ilaçlar uygun miktarda gerekli periyotlarla ilaçlama yapıldığında apartmanın tamamı ilaçlanacağı için apartman içinde bulunan daireler için daha kalıcı çözümler sağlanır. Çünkü haşereler diğer evlerde tekrar ilaçlama yapılan eve girebilmektedir. Bu bakımdan doğru aralıklarla apartman ilaçlatmak ev ilaçlatmaktan çok daha akıllıca bir tutum olacaktır. Ancak apartmandaki herkes ilaçlama yaptırma taraftarı değilse sadece evinizi ilaçlatabilirsiniz bunun için ilaçlama firmanızı uyarmanız gerekir böylece gerekli tedbirler ilaçlama firması tarafından alınacaktır. Bina ilaçlaması yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. mesele ilaçlama doğru yerden başlamalı doğru sıklıkla doğru ilaçlar kullanılmalıdır. sinek için kullanılan ilacı hamam böceği ya da tahta kurusu için kullanırsanız sonuç alamazsınız.


Cafe & Restaurant İlaçlama


Gıda maddesi satan üreten yerlerin ilaçlama yaptırması yasal bir zorunluluktur.

Tarım Bakanlığının 30 Mart 2005 tarih ve 25771 sayı ile Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Gıda ve Gıda ile teması bulunan madde ve malzemelerin piyasa gözetimi, kontrolü ve denetimi ile iş yeri sorumluklarına dair yönetmelik gereğince işletmenizin haşere mücadele ve kontrol işlemlerinin ruhsatlı ilaçlama firmalarına yaptırılması gerekmektedir. Gıda işletmeleri, lokanta kafe ya da restoranlar haşereler için son derece güzel yaşam alanlarıdır. Çünkü böyle yerler hem sıcak hem nemli ortamlardır. Bu tür haşere ya da kemirgen sorunu yaşıyorsanız KUZEY ilaçlama olarak sizi sağlık bakanlığından onaylı firmamız ve ilaçlarımızla haşere sorununuzdan kurtarıyoruz.


Şantiye İlaçlama


Şantiyeler henüz oturuma geçilmediği için haşereler için adeta bir cennettir.

Fareler başta olmak üzere tüm haşereler çalışanların sağlığını tehdit ederler. Çünkü şantiyeler çok büyük alanlara kurulmuştur. bu geniş alanların kontrolü oldukça zordur. Şantiye ilaçlamasında herhangi bir yer atlanmamalı, sıvı ilaçlama yapılmalı ve mümkünse şantiyenin kapanabilen alanları kapatılabilmelidir. Şantiye ilaçlamasında doğru ilaçlama malzemeleri seçilmeli, doğru başlangıç noktasından başlanmalı ve yoğun ilaçlama yapılmalıdır. Şantiye ilaçlaması yapmamış firmalardan şantiye ilaçlaması hizmeti almanız doğru olmaz çünkü bu iş uzmanlık gerektiren bir iştir. Şantiye ilaçlaması hakkında detaylı bilgi almak için ücretsiz danışmanlık hizmetimizden faydalanmak amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz.


Otel İlaçlama

Otel ya da pansiyonlar belki haşereler konusundan en hassas olması gereken işletmelerdir. Misafir ağırlayan bu işletmeler için haşereler doğrudan müşteri kaybı anlamına gelir.

Otellerde müşteriler için yemek çıkarılır yani hem yemek üretimi hem de yemek atıkları fareler ve kemirgenler için muhteşem birer besin kaynağıdır. Ayrıca geniş otel binalarında bol miktardaki besinler haşere ve fareler için çok iyi yaşam alanları sunmuş  olurlar.

Böyle bir durumda ortaya çıkan haşereler müşterilerin odasında ortaya çıkarsa doğrudan itibar ve güven kaybına sebep olur! oteller çok geniş yayılım alanlarına sahip oldukları için her ilaçlama firması otel ilaçlamasının üstesinden gelemez bu noktada %100 çözüm öneren firmamız sizler için 12 yıllık tecrübesiyle destek olmaya hazır! İlaçlama sonunda ilaçlamayla ilgili tüm belgeleri de tarafınıza sunuyoruz. Otel ilaçlama hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen bize danışınız.


Konut Ev ilaçlama

Evlerimiz hayatımızın en önemli kısmını geçirdiğimiz yaşam alanlarımızdır. Bu sebeple evlerimizin sağlıklı ve temiz olmasını isteriz. Ancak evlerimizde bazen istenmeyen misafirler olabiliyor.

hiç kimse evinde böcek fare ya da herhangi bir haşereyi görmek istemez. Ev ilaçlama dükkan ilaçlama ya da apartman ilaçlama bireysel olarak yapıldığında maalesef sonuç vermemektedir. özellikle piyasada satılan elektronik haşere kovucu vb çözümlerin işe yaramadığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Hamam böceklerinin radyasyona dayanıklı olduğu göz önünde bulundurulursa bu tür çözümlerinin işe yaramayacağı zaten ortadadır.Evimizde böcek gördüğümüzde ilk yapmamız gereken bir ilaçlama firmasından profesyonel destek almaktır. Çünkü işini iyi yapan bir ilaçlama şirketi, hangi haşereye hangi ilacı kullanacağını bilir. O zaman yapılması gereken doğru ilaçlama firmasını seçmektir. Herhangi bir ilaçlama firmasının sorununuzu çözeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 

Çünkü İlaçlama uzmanlık gerektiren bir iştir. İlaçlama firmasının sağlık bakanlığından onaylı olması gerekli tüm eğitimleri almış uzman personelinin olması mühendis, veteriner gibi akademik deneyimi olan personellere sahip olması gerekir. Bunun için ilaçlama firması seçmeden önce firmanın izinlerini ve belgelerini kontrol etmeniz gerekir.  KUZEY  ilaçlama olarak, evinizdeki haşereler için kalıcı çözümler üretiyoruz.


Ofis, Şirket ilaçlama


Ofisler ve işyerleri müşterilerimizi kabul ettiğimiz yerlerdir.

İşyerlerinin temiz görünmesi ve hijyenik olması son derece önemlidir. Çünkü ofise gelenler ilk görüşte sizle çalışıp çalışmayacaklarına dair kararlarını verirler. etrafta böceklerin gezdiği bir iş yerinde kimse olmak istemez. İşyerlerinde ve ofislerde en çok karşımıza çıkan böcekler kalorifer böcekleri, hamam böcekleri, fareler, meyve sinekleri, tatarcık, sivrisinek ve karasinekler çok görülür. Dolayısıyla ofis ilaçlaması yaptırmak işyeri ilaçlatmak son derece önemlidir. Ofisinizin ilaçlamasından önce fizibilite çalışması yapılmalıdır. önce işyerinde ne tür bir böcek sorunu olduğu teşhis edilir.

Eğer kemirgen sorunu varsa analiz yapılır. İşyeri sahibine sorular sorulur. ofisin büyüklüğüne göre ilaç hazırlanır. İlaçlama firması tüm soruların cevaplarını aldıktan sonra uygun ilaçları hazırlar ve gerekli dozda kullanır böylece ofis ilaçlama işlemi başarıya ulaşacaktır. Bir çok ilaçlama firması ilaçlama servisi vermeden önce müşteriye sorular sormaz ve tüm haşerelere aynı ilacı kullanır bu tür tavırlar haşere sorununun çözülmesini engeller. Çünkü her böcek için ayrı ayrı ilaçlar vardır. İşyeri ilaçlama hakkında fiyat almak ve daha detaylı bilgi için lütfen bize ulaşınız. Danışmanlık hizmetimizden faydalanmak amacıyla bizlere ulaşabilirsiniz.


Böcek, Haşere, Tarla ilaçlama


Ev, İşyeri, Bahçe Gibi Tüm Mekanlarınızda ki böceklere, sineklere, Karıncalara ve Fare, Yılan Gibi HayKUZEYlara Karşı İlaçlama Hizmeti Veriyoruz.


Haşere İlaçlama


Haşere İlaçlama hizmeti veren firmamız ile KUZEY, Bitlis, Muş, Hakkari, Bingöl, Ağrı, Erzurum, Şırnak illeri için haşere ilaçlama servisi alın!

Edremit Körfezinde Altınoluk, Küçükkuyu, Fener, Avcılar, Güre, Akçay, Zeytinli, Edremit, Burhaniye, Ören, Gömeç ve Ayvalık Başta Olmak Üzere Türkiye’nin Heryerinde Böceklere ve Tüm Haşerelere Karşı En Etkili ve Garantili İlaçlar ile ilaçlama Yapıyoruz


Ev Faresi İlaçlama


Ev Faresi İlaçlama hizmeti veren firmamız ile KUZEY, Bitlis, Muş, Hakkari, Bingöl, Ağrı, Erzurum, Şırnak illeri için fare ve haşere ilaçlama servisi alın!

Fare türleri arasında en ufak yapıda olan ev faresinin ortalama büyüklüğü 20cmdir. Bu canlının diğer bir ismi ise fındık faresidir. Bu canlının da kendisine ait bazı belirgin özellikleri vardır. Mesela ev faresinin rengi tamamen gri ve boz rengindedir. Ev fareleri genelde evlerde barınmayı tercih etmeselerde dışarıda aç kaldıkları zaman evlere girerler.

Ev faresi, genelikle evlerin kilerlerinde ve depolarında bulunur. Bu yerlerde aradıkları besinleri bulamayan ev fareleri, evdeki koltukları veya kapıları kemirir.Evlerinizde ev faresi ile karşılaştığınız vakit ev faresi ilaçlama uygulaması yaptırmak için ev faresi ilaçlama şirketleri ile görüşerek destek almalısınız.Fare ilaçlama uygulamaları evlerinizi fare türlerinden koruyarak oluşabilecek zararların önüne geçer.

Ev faresi ilaçlama günümüzde bu tür uygulamalara en kesin çözüm olarak görülmektedir. Çünkü fareler ile bireysel mücadele daima olumsuz sonuçlar verdiği gibi tehlikeli olmaktadır.Fare türlerinden insanlara bulaşan hastalıklar insan sağlığını risk altına almaktadır. İlaçlama bu sorunları ortadan kaldırarak sağlığınızı ve yaşam alanlarınızı daima korur. Fare dışında akrep ilaçlama servisimizde bulunuyor.

Ev faresi, beslendikleri yerde salyalarını ve dışkılarını yedikleri ürünlerin üzerine bırakır. Fark edilmeyen bu yiyeceklerle  beslenen kişiler farelerden geçebilecek hastalıklara maruz kalmaktadır. Bu nedenle evlerinizde fare ile karşılaştığınız vakit ilaçlama firmaları irtibata geçmelisiniz.Fare ilaçlama konusunda destek almadığınız zaman evlerinize kadar giren bu kemirgenlerin maddi zararlara da yol açması olası bir durumdur.

 

Fare Türlerinden İnsanlara Geçen Hastalık Türleri
Humma
Verem
Sıtma
Grip
Tifüs
Dizanteri

Parazitsel Hastalıklar

KUZEY İlaçlama ilaçlama, ev faresi ilaçlama servisi ile fare problemi yaşanan tüm alanlara fare ilaçlama uygulaması yaparak dezenfekte etmektedir.Ev faresi ilaçlama uygulamaları firmamız tarafınca gerekli eğitimleri almış, alanında uzman fare ilaçlama personellerimiz tarafından uygulanmaktadır.Ev faresi ile mücadele işlemlerinde daima başarı sağlayan KUZEY İlaçlama ilaçlama, günün 24 saati ev faresi ilaçlama servisi ile hizmetinizdedir.Fare ilaçlama gibi merak ettiğiniz konularda 7/24 Müşteri Temsilcilerimize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.


Lağım Faresi İlaçlama


Lağım faresi ilaçlama hizmetlerimiz KUZEY, Bitlis, Muş, Hakkari, Bingöl, Ağrı, Erzurum, Şırnak'da servis veren bir şirkettir. Lağım faresi ve böcek ilaçlama yaptırabilirsiniz.

Lağım fareleri, fare türleri arasında en büyük tehlike taşıyan türdür. Çünkü lağım fareleri adından da anlaşılacağı gibi lağım, kanalizasyon, çöplük gibi pis ortamlarda yuva yaparak barınan canlılardır.Lağım farelerinin bünyelerinde taşımış olduğu mikrop ve virüsler insanların ciddi sağlık problemleri yaşamalarına neden olmaktadır.KUZEY İlaçlama ilaçlama, Lağım faresi ilaçlama servisi ile yaşam alanlarınızı fare türlerinden korumaktadır.Fare ilaçlama uygulamaları firmamız tarafından güvenle uygulanmaktadır.Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı fare ilaçlama hizmeti sağlayan firmamız güveli hizmetin daima adresi olmayı başarmıştır.

Lağım faresi ilaçlama uygulamaları firmamız tarafından açık ve kapalı tüm alanlarda uygulanmaktadır. Ev, işyeri, ofis, apartman, merdiven boşlukları, fabrika, depo, bina, bahçe, sera, site, otopark gibi tüm alanları kapsayan Lağım faresi ilaçlama uygulamalarımız kısa sürede kalıcı çözümlere ulaşmaktadır.

Lağım Farelerinin Yapısal Özellikleri

Bu fareler yapıları gereği çok pis alanlarda barınırlar.Kanalizasyonlarda, lağım sularında, çöplüklerde ve binaların bodrum katlarında yaşayan lağım fareleri, diğer fare türleri gibi oldukça elastik bir yapıya sahiptir.Fare ile mücadele farelerin fiziki yapılarını ve türlerini bilen kişiler tarafından yapılmalıdır.

Lağım Farelerinden İnsanlara Bulaşan Başlıca Hastalıklar
Verem
Humma
Sıtma
Tifüs
Dizanteri
Parazitsel Hastalıklar
Grip

Lağım Faresi ilaçlama şirketleri, fare türlerinden geçebilecek hastalıklara karşı yaşam alanlarınızı fare ilaçlama uygulamasının yanı sıra dezenfekte etmelidir.Aksi durumlarda farelerin ortama bıraktığı mikroorganizmalar yaşamaya devam ederek sağlığınızı olumsuz etkileyecektir.KUZEY İlaçlama ilaçlama, Lağım faresi ilaçlama servisi ile farelerin gezindiği tüm alanları dezenfekte ederek eski sağlığına kavuşturur.
Fare ilaçlama uygulamaları fare türlerine uygun olarak yapıldığı takdirde kısa sürede olumlu sonuç verecektir.KUZEY İlaçlama ilaçlama, Lağım faresi ilaçlama uygulamalarında fare istasyonları kullanarak güvenli Lağım faresi ilaçlama hizmeti sağlamaktadır.

Fareler İnsanları Isırır mı ?

Kendi yapılarından daha küçük olan deliklerden bile geçebilirler. Her üremelerinde 9-10 yavru yapan lağım farelerinin yavruları ortalama 4 ayda ergin hale gelir. Lağım faresinin özelliklerinden biriside çok güçlü bir ağız yapısına sahip olmalarıdır. Güçlü ağız yapıları ile çok sert maddeleri bile kemirebilen lağım fareleri, yiyecek bulmak amacı ile ev içlerine girerler.

Fakat evlerde beslenebilecekleri bir madde bulamazlarsa, uyku halinde bulunan insanları el ve ayak parmaklarından kemirirler. Lağım faresinin insanları ısırması sonucu, birçok tehlikeli hastalığı insanlara bulaştırırlar. Bu nedenle lağım fareleri ile mücadele etmek gerekir. Yapılan olan mücadele bireysel ve ilkel yöntemlerle değil, işinde profesyonel çalışan ve ziraat mühendisleri tarafından özel olarak hazırlanan etkili fare ilaçlarını kullanan fare ilaçlama şirketlerine ulaşılmalıdır.

KUZEY İlaçlama ilaçlama servisimiz sizlere lağım faresi ilaçlama ve her türlü fare türüne karşı ilaçlama hizmeti vermektedir.Fare ilaçlama hizmeti almak için 7 gün 24 saat firmamıza ulaşabilirsiniz. 


Çekirge İlaçlama


Çekirge İlaçlama hizmeti veren firmamız ile en ucuz fiyatları ile KUZEY, Bitlis, Muş, Hakkari, Bingöl, Ağrı, Erzurum, Şırnak'da çekirge ve haşere ilaçlama yaptırın!

KUZEY İlaçlama çekirge ilaçlama servisleri, yedi gün yirmi dört saat verdiği hizmetle,  %100 garanti sağlamaktadır. Türkiye standartlarının üzerinde bulunan KUZEY İlaçlama ilaçlama, her zaman en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarına devam etmektedir. Çekirge servisleri ile tüm çekirge türlerinde en kesin sonucu sağlamaktayız.


Çekirge çeşitleri

Tarla
İtalyan
Mısır
Afrika göçmen
Yeşil
Değnek
Çekirgenin Zararları 

İlaçlama servisleri, tüm yaşam alanlarına rahatça girerek ilaçlama uygulaması yapmaktadır. Bunun için profesyonel çekirge ilaçlama firmaları ile anlaşmak gereklidir.Çekirgeler çıplak elle tutulduğu zaman insanları ısırarak zarar verirler.

 

Çekirgelerin  Dönemleri ve Bulunduğu Alanlar

Çekirgeye en çok ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde rastlanır. Bu dönemlerde ilaçlama servislerinden yardım alınmalıdır. Çekirge ilaçlama uygulaması ile oluşabilecek zararlar en aza indirilmelidir. Yavru çekirgelerin iskelet sitemi oluşmamıştır ve oluşana kadar bitliker arasında gizlenerek yaşamlarına devam ederler.

Yumurtadan çıkan küçük çekirgeler, hemen hemen ne bulurlarsa, kemirip yemeye başlarlar, önlerindeki bitkiler tükendikçe, ötedekine, o da bitince, daha ötedekine saldırırlar. Böyle böyle, hızla ilerlemeye koyulurlar. Yavrular, kanatları çıkınca, tıpkı arıların oğul vermesi gibi, kitle halinde, değişik

Sıcak mevsimin son günleri yaklaşmışsa, dişi çekirgeler, buralara yumurtalarını da bırakırlar. Çok geçmeden de, kitleler halinde ölmeye başlarlar, öyle ki, bu çekirge ölüleri çok geniş alanları kaplar. Bu yüzden de, bütün ülke ahalisinin sağlığını tehlikeye sokarlar. Sağlığınızı korumak adına, ilaçlama şirketleri ile anlaşmalı ve bu haşereleri yaşam alanlarınızdan çıkarmalısınız.

Çekirge İlaçlama Servisleri Yaşam Alanlarınızda Haşerelere Son

İlaçlama servisleri, tüm alanlarda ilaçlama hizmeti vererek bu zararlı haşerelerden sizi korur. Çekirge ile mücadele etmek için Sağlık Bakanlığı onaylı firmalarla anlaşmak gereklidir.  KUZEY İlaçlama ilaçlama  Sağlık Bakanlığı onaylı çekirge ilaçları ile hizmet vermektedir. İlaçlama servislerimiz, 7/24 hizmetinizdedir.


Güve İlaçlama


Güve ilaçlama hizmeti Van, Bitlis, Muş, Hakkari, Bingöl, Ağrı, Erzurum, Şırnak'dae geçerli olup en ekonomik fiyatlarla güve ve böcek ilaçlama servisi alabilirsiniz.

Güveler evlerde yaşayan ve kıyafet mobilya gibi kumaşları kemirerek beslenen haşere türüdür. İnsanlara doğrudan bir sağlık problemi oluşturmamaktadır fakat eşyaları kemirerek büyük bir maddi kayba neden olmaktadırlar. Güvelerin yaşadıkları yerler dolap içleri mobilyaların araları olabilmektedirler. Bu haşereler çoğunlukla kullanılmayan eşya ve kıyafetlerin arasında barınırlar. Güveler doğa ortamında bitki yapraklarıyla beslenirken evlerde yünlü ve pamuklu eşyaları yiyerek beslenirler.

Güve ilaçlama işlemi derin izler bırakabilmektedir. Bu nedenle ilaçlama yaptırmak isteyen kişiler profesyonel bir böcek ilaçlama firması yardımı ile bu ihtiyaçlarını giderebilmektedirler. Güve ilaçlama servisi olarak hizmet veren firmalar profesyonel kadroları ile ihtiyaçları doğrultusunda haşere ilaçlama işlemi gerçekleştirebilirler. Haşere ilaçlama firmaları ilaçlama işlemini Sağlık Bakanlığı onaylı olarak yerine getirebilmektedir. Bu nedenle haşere ilaçlama şirketi aracılığı ile ilaçlama yaptırmak isteyen kişilerin hizmet alacakları haşere ilaçlama şirketinin Sağlık Bakanlığı onaylı olup olmadığı konusuna dikkat etmeleri gerekmektedir.

 

Güve Türleri



Güvelerin farklı türleri bulunmaktadır ve her güve türünün de farklı zararları bulunmaktadır. Tahıl güvesi, tahta güvesi, salkım güvesi gibi pek çok tür güve bulunmaktadır. Fakat yaygın olarak ve insanlara vereceği zararlar açısından bu üç güve türü oldukça tehlikelidir. Örneğin salkım güvesi tarım ürünleri ile beslenmektedir ve üreticiye oldukça zarar verebilmektedir. Mahsüllerin tarlada bağda bahçede yetişmesi aşamasında bu salkım güveleri ürünler ile beslenerek onlara zarar vermektedir. Bu da tarım üreticisine oldukça fazla maddi zarara neden olmaktadır. Bir salkım güvesinin üremesi 8 ila 10 gün arasında olmaktadır ve her defasında 70 80 yumurta bırakarak oldukça hızlı üremektedirler. Bu nedenle zirai ilaçlama yapılmaması durumunda bu tür haşereler üretilen tarım ürünlerine zarar vermektedirler. Haşere ilaçlama firmaları sayesinde üreticilerin mahsülleri etkin bir şekilde böcek ve haşerelerden arındırılabilmektedir. Haşere ilaçlama şirketleri tarla içerisinde ürünlere zarar vermeden en uygun şekilde ilaçlama işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Tarım arazilerinin ilaçlaması ve haşerelerden arındırılması için profesyonel bir ilaçlama firması aracılığı ile ilaçlama işlemleri gerçekleştirilebilir. Tarım arazisi ilaçlama ya da zirai ilaçlama yapacak olan firmaların Tarım Bakanlığı ve Sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde ilaçlama yapacak kişilerin ilaçlamadan etkin sonuç alamaması,sağlıksız koşullarda ilaçlama yapılması ya da tarım ürünlerine zarar verilmesi gibi durumlar ortaya çıkabilmektedir.

 

İlaçlama işleminin titizlikle yürütülmesi neticesinde bu haşere türünden kurtulmak oldukça kolay olmaktadır. Güve ile mücadele yöntemleri çeşitlilik göstermekle birlikte güve ilaçlama firması tarafından yapılacak olan güve ilaçlama işlemi en sağlıklı sonuçlar alınması adına bireylere yardımcı olmaktadırlar. İlaçlama yaptırmak isteyen kişilerin güve ile mücadele adına güvenilir ve işinde uzman bir güve ilaçlama firması aracılığı ile iletişime geçere ilaçlama işlemlerini yerine getirmeleri için 7 gün 24 saat ulaşabilecekler KUZEY İlaçlama ilaçlama firması Türkiye?nin farklı noktalarına hizmet vermektedir.

KUZEY İlaçlama ilaçlama uzman ilaçlama kadrosu ile Türkiye'nin ilaçlama sektörü içerisinde KUZEY İlaçlama yüzüdür. Yıllardır müşterilerine böcek ilaçlama ile ilgili olarak kusursuz hizmet vermektedir.



Dış Alan İlaçlama


Bahçelerimiz hem besin hem de dinlenme ihtiyacımızı karşıladığımız ve bakımına özen gösterdiğimiz yerlerin başında gelir. Sürekli içlerinde olduğumuz veya sadece dinlenmek için gittiğimiz bahçeler birçok haşerenin, kemirgenin ve böceğin evi haline gelmektedir.

 Örneğin, karınca, çekirge, kertenkele ve kırkayak gibi hayvanlar özellikle bahçede yetiştirilen ürünler ile beslenebildikleri için bahçenize büyük zararlar verirler. Ayrıca, zehirli veya zehirsiz yılan, akrep ve örümcek gibi hayvanlarında rahatça bahçelerimizde yaşayıp, üreyebilmesi insan sağlığı açısından gerçekten çok tehlikelidir. Geçtiğimiz yıllarda sıkça kendini gösteren kene ise, toprağın altında ürediği ve kısa otlarda, yaprak altlarında yaşayabildiği için bahçelerimizde rahatlıkla bulunabilir. Isırdığı zaman görülen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı da ölümcül nitelik taşımaktadır.

Eğer sizin de bahçenizde bu tür canlılar var ise veya varlığından şüpheleniyorsanız, bahçenize ilaçlama uygulamanız gerekmektedir. Ancak dikkat etmeniz gereken husus; bahçe içinde bulunan haşere ve kemirgen türleri için ayrı ayrı ilaçlar kullanılmalıdır. Bu yüzden el yordamı ile şahsi olarak yapılan mücadeleler sadece zaman kaybı ve başarısızlıkla sonuçlanır. Çünkü onlar yuvalarda üremelerine devam edecekler ve siz ne kadar uğraşsanız da bir müddet sonra tekrar ortaya çıkıp bahçenize zarar vermeye devam edeceklerdir. Daha sağlıklı ve rahatlık içinde oturabileceğiniz temiz bir bahçe için profesyonel ilaçlama yaptırmanız sizin açınızdan daha iyidir. İlaçlamalar genellikle bahar aylarından yaz aylarının sonuna doğru yapılırsa daha kalıcı sonuçlar alabilirsiniz Hamam böc eği kene, çiyan, akrep, fare, pire, sivrisinek, tahtakurusu, karınca, tatarcık, kırkayak, kertenkele… tüm haşere türlerinde deneyimli personelimizle uygun periyodlarda evleriniz jel ilaçlama ya da sıvı ilaçlama yapılarak ilaçlanır kemirgenler için ilaçlamanın dışında farklı çözüm yöntemlerimiz de bulunmaktadır.


Depo Temizliği



Su deposu temizliği; su ile bulaşabilen hastalıklarla mücadeleyi başlatmış oluyoruz.Depolardaki içme ve kullanma sularının pas,çamur,kum ve mikroorganizmalardan arınmış olması gerekir.Uzun süre temizliği ve dezenfeksiyonu yapılmamış depolarda balçık,kireç,pas ve bekleyen suyun oluşturduğu tortunun yanında fare ve kedi gibi canlılarında düşüp öldüğüne tanık olmaktayız.

 Temizlenmeyen su depolarında oluşan mikroorganizmalar ile insan sağlığını tehdit edebilecek kolera,tifo,ishal gibi hastalıklar oluşabiliyor.Farkına varmadan dişlerimizi fırçalayarak, meyve ve sebzelerimizi yıkayarak, traş olarak, duş alarak, hastalıkların bulaşmasına etken olmaktayız.Kirlenmiş depolarda oluşan kimyasal değişiklikler, şebekeden gelen klorlu suyunda etkisini yok ederek durumu daha vahim bir hale taşıyabilmektedir.

Su depolarının bulunduğu konum ve kullanım amacına göre; taşıma(tankerle getirilen), şebeke, arıtma, kuyu suyu kullanımı olarak niteleyebiliriz. İlgili yükümlülüklere göre kullanım amacı göz etmeksizin su depoları 6 ayda bir temizlenmelidir.

Fakat kuyu suyu ve tankerle alınan sularda depoların kirlenme süreleri daha kısa zamandadır. Bunun sebebi suyun belirli kriterlere göre depoya ulaşmamış olmasıdır. Kuyu suları depoya herhangi bir arıtma sisteminden geçerek dahi ulaşmış olsa da, beraberinde birçok mikro organizmaları taşır. Taşıma, tankerlerle alınan suları içme ve kullanma olarak ikiye ayırabiliriz. Burada ki büyük tehlike tankerlerin suyu alım ve boşaltımı için kullandıkları su borusudur. Herhangi bir depodan ya da suyun yüklenildiği alandan beraberinde getirdikleri mikro organizmaları ve bakterileri rahatlıkla su deponuza bulaştırabilir.

Önerimiz sağlığınız için şebeke sularında 6 ayda bir, diğer su kullanımlarında 3 ayda bir deponun temizlenmesidir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN : 0533 687 69 11
www. kuzeydogugrup . com



 

kuzey dogu kuzeydoğu kuzeydoğu grup van ilaçlama vanda ilaçlama van ilaçlama firması vanda ilaçlama yeri van fabrika i̇laçlama van okul i̇laçlama van villa ilaçlama van apartman ilaçlama van cafe - restaurant ilaçlama van şantiye ilaçlama van otel ilaçlam