Manisa'da hırsızlık yapan şahıs yakayı Van'da ele verdi

TAKİP ET

Van valiliğinden gelen son dakika haber bilgisine göre olay 04. 03 2020 günü manisan'ın Saruhan ilçesinde gerçekleşiyor.

Van valiliğinden yapılan yazılı açıklamya göre:  Manisa İlinin Saruhanlı İlçesinde bulunan bir tavuk çiftliğinde 04.03.2022 günü 200.000 TL değerinde ziynet eşyalarının çalınması sonucu meydana gelen hırsızlık olayı failinin, aynı çiftlikte çalışmakta olan İran uyruklu M.V. isimli şahıs olduğunun ve şahsın Van İline kaçarak saklandığının tespit edilmesi üzerine, olay faili hakkında yapılan istihbari çalışmalar ve Van İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan operasyon sonucunda 12.03.2022 tarihinde Van İli İpekyolu ilçesinde sahte kimlikle çalıştığı barda yakalanmıştır. Hırsızlık konusu ziynet eşyalarının bir kısmı şahıs üzerinde ele geçirilirken olay faili M.V. isimli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. 

Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.

van hırısz manisa saruhan van valiliği