MASUMLAR APARTMANI İNCİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

TAKİP ET

Van haber - Bu sezonun başında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam sezon finali yaptı.

Bu sezonun başında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam sezon finali yaptı.

Dizinin baş karakterlerinden İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah, diziden ayrılma talebini yapımcılara bildirmiş, bunun üzerine İnci'nin ölümü uygun görülmüştü. Dün akşam yayınlanan sezon finalini izleyen diziseverler, Masumlar Apartmanı İnci diziden neden ayrıldı sorusuna yanıt arıyor. İşte Farah Zeynep Abdullah diziden neden ayrıldı, çıktı sorusunun yanıtı.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

İnci, Han'ın tüm ikna girişimlerine rağmen onu terk etmeye kararlıdır. Bu sırada hamile olduğunu öğrenen İnci büyük bir çıkmazın ortasında kalır. Safiye Han ve İnci'nin yaşadıklarını görünce üzülür ve ailesini toparlamaya çalışır.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ NASIL ÖLDÜ?

İnci çocuğunu Han'dan uzak büyütme kararı alırken, Han gerçeği öğrenir ve onu bu karardan döndürmeye çalışır. İnci Han'ın yanından ayrılıp arabaya bindiği sırada kaza geçirir ve Han onu bulur. Han'ın kollarında son nefesini verir.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın dizideki travmatik sahnelere daha fazla dayanamadığı, ruhsal anlamda çok yorulduğu için diziden ayrıldığı iddia edildi. Ancak yetenekli oyuncudan bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

farah zeynep inci masumlar apartmanı han safiye trt 1 van haber van haberleri van gazetesi