Mayıs Ayında Van'da dolu yağdı, görenler hayerete düştü

TAKİP ET

Van ili için Meteoroloji'den son dakika Van Haber uyarısı geldi!

Meteoroloji'den son dakika açıklaması. Mayıs ayında bahar beklenirken, kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı ile ilgili açıklamalar peş peşe geldi. Çok sayıda il beyaza büründü. Son dakika Van Haberleri hava durumu tahminleri...

VAN
Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışı özellikle yüksek kesimleri beyaza bürüdü.Van ili merkezinde dolu yağması sonucunda hayatı olumsuz etkiledi.

Van genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesinin ardından kar yağışı etkili oldu. Dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, kısa sürede bölgeyi beyaza bürüdü. İlkbahar mevsiminin son ayında kar sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.

Son dakika Van hava durumu... Mayıs ayında kar yağışı etkili oluyor. Meteoroloji yeni açıklamada bulundu. Herkes mayıs ayı ile birlikte 'yaz geliyor' diye düşünerek sevindi ancak çok sayıda kentte sıcaklıklar düştü; kar ve sağanak etkisini gösterdi. Hava sıcaklıkları çok sayıda ilde mevsim normallerinin altında seyrediyor. Bazı illerde ise dolu etkili oldu. Havalar ne zaman ısınacak? Tarih verildi. 

VanHaber , Van Gazetesi Haber

Van Haber VanHaber Hava Durumu