Mehmet Arşın Kaya'dan AL-KA hakkında merak edilenler

TAKİP ET

Van ilinde birçok işletmede görev yapan Van'ın Türkiye'nin tanınan simalarından biri olan Mehmet Arşın Kaya, Al - Ka yangın ve güvenlik sistemleri, Elektronik iş güvenliği ve trafik market hakkında bilgi aktardı.

SON DAKİKA VAN HABER! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Muhasebe bölümü,  Anadolu Üniversitesi işletme bölümünde mezun oldu. Uzun yıllar Ankara'da yaşamını devam etti.
Türkiye'de üst düzey yöneticilik yaptıktan sonra Van iline yerleşti.

Al - Ka güvenlik sistemleri, Elektronik iş güvenliği ve trafik marketin yöneticilerinden biri olan Mehmet Arşın Kaya," Van ilinde yangın ve güvenlik alanının eksik olduğunu fark ettik. Benimde çocukluk arkadaşım olan Veysi Yüzgeç ile Al - Ka yangın ve güvenlik sistemleri adlı firmasını Van ilinde şubesini kurduk. 2017 yılında KOSGEB desteği ile ağabeylerin Harun Reşit KAYA ve Mustafa Kaya girişimcililiğinde  Yüksekova'da kuruldu.

Fakat öncesinde 15 yıllık bir sektör deneyimi olan bir firmayız. Hakkari ve Van'da olmak üzere 3 tane şubemiz var. TSE belgeli, dolum tesisi olan çözüm odaklı profesyonel hizmet anlayışı ile yangın, güvenlik, iş elbiseleri, pano, elektronik, yangın söndürme, zayıf akım projelendirmesi, kamera sistemleri, içme suyu otomasyonları yapan sonuca ve müşterinin ihtiyaçlarını profesyonel olarak ele alan bir firmayız. 

Van'da gelişmek ve büyümek istiyoruz. Amacımız; Van bölgesinde insanları daha da bilinçlendirerek, hayati anlam taşıyan yangına daha da dikkat çekerek güvenlik tedbirlerini almaktır. Özellikle son zamanlarda ciğerimizi yakan, ülkemizin her tarafında çıkan yangınları dikkate alırsak, gerçek anlamda ciddi bir iş yaptığımızı anlayacaksınız. İş güvenliği anlamında ise 2020 yılında 2427 emekçi insanımız hayatını kaybetmiştir. Bölgemizde iş güvenliğine önem verilmemesinden rahatsız olduğumuzu ve iş güvenliği ekipmanları ile alakalı da satış mağazamızda bulundurmaktayız. öte yandan ise; trafik güvenlik ekipmanları ve levhalarını da satışa sunduk."dedi.

Van Gazetesi - Özel haber

 





Al - Ka güvenlik sistemleri Van Haber vanda yangın yangın van güvenlik