Mehmet Naci Çiftçi'den Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Dessa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Sevdalılar Paltformu Başkan Yardımcısı Mehmet Naci Çiftçi, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Dessa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Sevdalılar Paltformu Başkan Yardımcısı Mehmet Naci Çiftçi,“İçinde bulunduğumuz pandemi şartları dolayısı ile bir Bayramı daha evlerimizde geçirmek durumunda kalacağız. Birçoğumuz sevdiklerimizden uzakta, büyüklerimizin ellerini öpemeden ya da özlemini çektiği torunlarına, evlatlarına sarılamadan bu bayramda buruk kalacak. Ama unutmamak gerekir ki sevgi sadece bir arada olmak değildir. 

Bayramların ruhuna ters olsa bile bir Bayramı daha biraz özveri göstererek kutlamak zorundayız. Önce sağlığımız yerinde olsun ki, bu kötü günler bittiğinde doyasıya sarılabilelim. Değerli dostlar, unutmayın ki sağlık olmadan, bayram olmaz. Gelecek nice güzel günleri çocuklarımız görebilsin diye bir kez daha fedakârlık yapma zamanı. Her şeye rağmen Ramazan Bayramı'nı coşku içinde karşılayalım. Gelecekte ki bayramlarda kalabalık sofralarda birlikte olmak dileğiyle, tüm ülkemizin bayramını en içten dileklerimle... Kutlarım. İyi Bayramlar…”dedi.