Memet Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

TAKİP ET

Organize Sanayi Başkanı Memet Aslan, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Türk İstiklal Harbi’nin dönüm noktası olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Muharebesi, yok edilmek ve vatanından kovulmak istenen bir halkın millet olmasın- da, ülkesini işgalcilerden elbirliği ile kurtarması ve özgür ve bağımsız yaşama isteğinin tezahürüdür.

30 Ağustos 1922;
bu ülkenin topraklarında “Emperyalizmin Jandarması” olarak konuşlanan Yunan Ordusu’nun perişan olduğu BÜYÜK ZAFER’in yaşandığı gündür.Mustafa Kemal’in liderliğinde, Anadolu halkı ile bütünleşen yurtsever insanlar, yiğitçe ve insanca bir mücadele ederek bu onursuzluğa son verdiler.

Ya İstiklal ya ölüm şiarı ile harekete geçen Mustafa Kemal Atatürk ve vatansever Anadolu halkı 19 Mayıs 1919 Samsun’da başlayan özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırmıştı.

Bağımsızlık mücadelesinin tüm şehit ve gazilerini başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepsini rahmet ve minnetle yad ediyorum.Zafer Bayramı vesilesi ile ülkemizin birliği ve beraberliği,vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

OSB Yön.Kur.Bşk. Sayın Memet ASLAN

zafer bayramı organize sanayi başkan osb yön.kur.bşk. sayın memet aslan sanayi bölgesi m.zafer bayramı 30 ağostus zafer bayramı van gazetesi van haber vanda son dakika haber