Merhum Osman Yıldız'ın Kızına Van'a Vefa Plaketi

TAKİP ET

Osman Yıldız Van'a Vefa Platformu'nun başkanı Uğur EBEPERİ, platformun geçirdiği önemli değişiklikler ve hedefler hakkında açıklamalarda bulunarak Merhum Osman Yıldız'ın kızına plaket takdim edildi.

Van'a Vefa Platformu, kurucusu Osman Yıldız ve eşinin trajik kaybının ardından yeni bir döneme adım atıldı.

Başkan Uğur EBEPERİ, platformun yeni ismi olan "OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU" ve Osman Yıldız'ın isminin platformda yaşatılacağını belirtti. Osman Yıldız'ın ismi, platformun gurur kaynağı olacak ve fahri başkan olarak anılmaya devam edecek.

Osman Yıldız'ın vefatı ile boşalan başkanlık makamına, yönetim kurulunun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirildi. Yeni başkan, platformun misyonunu sürdürme taahhüdü verdi ve Osman Yıldız'ın bıraktığı yerden devam edeceklerini vurguladı.

Platformun vizyonu, Van şehrinin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını ilgili makamlara ileterek yardım etmek, muhtaç ailelere ve öğrencilere destek olmak üzerine kurulu. Başkan Uğur EBEPERİ, platformun doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarıyla birlikte bu vizyonu sürdüreceğini ifade etti.

Ayrıca, platform, kadın kolları ve gençlik kolları oluşturarak daha geniş bir kesime ulaşmayı hedefliyor. Gençlik kolları başkanlığına Burak ANGİŞHAN, kadın kolları başkanlığına ise Hamide DONMUŞ Hanımefendi atandı.

Başkan Uğur EBEPERİ, yeni görevlerinde başarılar diledi ve bu kardeşlerle birlikte Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu ailesini büyüterek, Van ilinin her köşesine, sokağına ve mahallesine ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Uğur EBEPERİ, son olarak Osman Yıldız ve eşini rahmetle anarak, mekânlarının cennet olmasını temenni etti.

AÇIKLAMADA: 
Osman Yıldız Van'a Vefa Platformunun yeni başkanı Uğur EBEPERİ,"Bildiğiniz üzere 01.10.2023 Tarihinde VAN’A VEFA PLATFORMU kurucusu ve Başkanı olan Osman Yıldız Başkanımızı ve eşini trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Tüm Van halkını ve bizleri derinden üzmüştür. Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan VAN’A VEFA PLATFORMU adını ve logosunu OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir. Osman Yıldız Başkanımızın vefatı ile boşalan başkanlık makamına yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirilmiştir. Yeni başkan Uğur EBEPERİ Platformumuz Osman Yıldız Başkanımızın bıraktığı yerden devam edecektir. Vizyonumuz kurulduğu günden bugünümüze kadar Van'ın Van'lının yanında olup Van'ın sıkıntılarını ihtiyaçlarını ilgili makamlara kurum amirlerine gerektiğinde siyasilere bildirip takibini yapmak yardıma muhtaç ailelerimizin, öğrencilerimizin yanında olmak gücümüzün yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz. Başkan Uğur EBEPERİ Kurulduğu günden günümüze kadar çizgisini değişmeyen doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarımız ile canla başla yolumuza devam edeceğiz.
Ayrıca Platformumuza Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak iki gurup daha eklemiş bulunmaktayız. Gençlik kolları başkanlığına Burak ANGİŞHAN , Kadın kolları başkanlığına da Hamide DONMUŞ Hanımefendi Başkanımız atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Amacımız bu kardeşlerimiz ile birlikte Osman Yıldız Vana Vefa Platformu ailesini büyütmekle birlikte tüm vatandaşlarımıza Van ilinin her köşesine, sokağına, mahallesine ulaşmış olacağız. Bu vesile ile tekrardan Osman Yıldız kardeşimizi ve eşini Rahmetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun."dedi.

Kahvaltılı basın toplantısında Merhum Osman Yıldız'ın kızına yeni dönem başkanı tarafından plaket takdim edildi.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van Osman Yıldız Uğur EBEPERİ