Meteorolojiden Uyardı Çamur yağacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toz taşınımı ve sağanak yağışlar görülecek.

Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'de toz taşınımına bağlı hava kalitesinde düşüş olabileceği uyarısında bulunuldu. Vatandaşlar dikkatli olmalı!"

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre:

Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Bu bölgelerde gökyüzünde zaman zaman bulutlar hakim olacak.


Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Manisa ve Antalya'nın kuzeybatısı ve gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Yani bu bölgelerde yağmur yağması muhtemel Diğer bölgelerde ise parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. 


Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de toz taşınımı bekleniyor. Yani bu bölgelerde toz taşınımı nedeniyle hava kalitesinde düşüş olabilir.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'de yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor. Bu bölgelerde toz taşınımına bağlı olarak hava kalitesindeki düşüşe dikkat edilmeli ve gerekli önlemler alınmalıdır.

 

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

 

 

meteoroloji vanhaber vanhaberleri