Mevsimlerin Mekan Bulduğu Yer

TAKİP ET

Van'da bulunan doğal güzellikler, her mevsim olduğu gibi kış mevsiminde de ilgi odağı haline geldi. Akdamar Adası karın yağışıyla beraber gelin edasına bürünürken Muradiye Şelalesi gürül gürül akmaya devam etti. Bu manzaralara doğa severler hayran kaldı.

Van Gölü’nde bulunan Akdamar Adası, her mevsim güzelliğini koruyarak turistlerin ve yerlilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yazın yeşillikleriyle kışın da beyaz örtüsüyle manzarasına güzellik katan Akdamar Adası, kış mevsiminde de ziyaretçileri etkisi altına bırakıyor. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Akdamar Adası’nın beyaza bürünmüş hali, gelenleri hayran bırakıyor.

Van şehri, Akdamar Adasının yanı sıra bir çok güzellikleri de içinde barındırıyor. Bu güzelliklerden bir diğeri ise Muradiye Şelalesidir. Her yıl tamamen donan şelale, bu yılın geçtiğimiz yıllara oranla daha sıcak olması nedeniyle buz tutmadı. 20 metre yükseklikten akan şelale bahar aylarında olduğu gibi gürül gürül akmaya devam etti. İzlemesine doyum olmayan bu güzel manzara doğa severler tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor. 



VAN GAZETESİ-ÖZEL
 



vangazetesi̇ van muradiye şelalesi akdamar adası ada şelale turist manzara