Mine Yargı, 'Atılım Ritmik'e uğramadan genç ve bebek odanızı almayın!'

TAKİP ET

Van Haber , Van Gazetesi | 25 yaşında olan Mine Yargı yedi yıllık iş hayatının son üç yılında Atılım Grup olarak Van halkına hizmet verdiğini söyleyerek Atılım Grup ve Atılım Ritmik hakkında bilgi verdi.

Son dakika Van haberler! Atılım Grup hakkında biraz bahseder misiniz?

      “Atılım Grup, 2002 yılından beri siz değerli Van halkına hizmet veren kuruluşun adıdır. Bugün Van’da Atılım Grup’un 9. Şubesi ile sizlere hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Van’ın en geniş yelpazeli markalar topluluğunu bünyesinde barındıran Atılım Grup, başta Beko beyaz eşya mağazaları olmak üzere; Bambi Mağazaları, Bellona Mağazası, Elektronik Mağazası, Ankara Siteler, İnegöl Mobilya ve diğer birçok dev mobilya markalarını bünyesinde barındıran Atılım Mobilya Mağazası’na ek olarak Atılım Grup çatısı altına almış olduğu Van’ın ilk bayisi olan bebek-genç-çocuk mağazamız olan Atılım Ritmik ile kendinden emin adımlar ile kararlı bir şekilde siz değerli Van halkı ile başarı ve kaliteyi zirvede yaşıyoruz.”



Atılım Ritmik nedir?

    “Van’ın büyüyen değeri olmaya devam eden atılım grup başarılarına her geçen gün bir başarı daha ekliyor. Yurt genelinde 700’ü aşkın satış noktası ve güvenilir servis ağı ayrıca onlarca ülkeye ihracatı ile de Türkiye ekonomisine katkıda bulunan Türkiye’nin önde gelen mobilya devi olan Soyserin dev markası olan Ritmik bebek-çocuk-genç odaları mağazasını Van’da hizmetinize sunuyoruz. Yeni neslin yaşam tarzı olan bu genç odası mağazamızda sizler için hizmet vermekteyiz.”



Bu alandaki başarınızdan bahseder misiniz?

    “Her geçen gün başarısını biraz daha ileri taşıyan Atılım Grup’un 2020 yılı mağaza başarılarını buradan sizlere bildirmek istiyorum şöyle ki; Atılım Beko mağazamız Türkiye’de 57. Bölgede 4. Atılım Bambi mağazamız Türkiye’de 16. Bölge de 1. Atılım Ritmik mağazamız ise bayilikte ilk yılımız olmasına rağmen Türkiye’de 1. olduğumuzu buradan sizlerle paylaşmak istiyoruz. Diğer mağazalarımızda kazandığımız başarılarımıza bu mağazamızın başarısını da ekleyerek Atılım olarak sizlerin en beğenilen ve en çok tercih edilen markası olmaya devam ediyoruz. Van’da Ritmik markasının ilk bayisi olarak sizler için hizmet vermekteyiz. Bugün Van’da 9. Şubesini açmakta olan atılım grup bünyesindeki bebek-çocuk-genç mağazası olan Atılım Ritmik Van’ın en uygun fiyatlı ve de en kaliteli ürünleri en kısa teslimat süresi ile ayağınıza getiriyor.”



Bize Atılım Ritmik mağazanızdan biraz bahseder misiniz?

  “430 metre karelik hizmet alanı ile hemen her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesi ile siz değerli Van halkına hizmet vermekteyiz. Geniş showroom alanı ile sizlere Van’da en fazla ürün çeşitliliğini sunan mağaza olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler mağaza içerisinde alışverişin tadını çıkarırken çocuklarınız için düzenlemiş olduğumuz oyun parkında, çocuklarınız güvenli bir şekilde vakit geçirebilirler. Mağazamız içerisinde toplamda hâlihazırda yirmi beş adet farklı modellerde genç-bebek odaları mevcuttur. Aynı zamanda mağazamız içerisinde genç odalarının olmazsa olmazı ve tamamlayıcı unsuru olan aksesuar çeşitleri ile de sizlerin beğenileriniz kazanacağından eminiz. Bunun yanında yatağınızın üzerini odanız ile kombin edecek şekilde nevresim takımları, pike takımları ve yatak örtüleri ile de yine tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. İsteyen müşterilerimizin almış olduğu genç takımına uygun olacak şekilde duvar kâğıdı kombinasyonunu da yine sizler için temin ediyoruz.”



Taksitli satış yaparken kriterleriniz nelerdir?

   “Farklı seçeneklerden müşterilerimize taksit imkânı sağlamaktayız. Tüm kredi kartlarına vade farksız direkt peşin fiyatına taksit yapabiliyoruz. Tabii kredi kartı kullanmayan müşterilerimizi de unutmadık. Bu tür durumlarda müşterimizin kimliği ile bize uğraması yeterli olmaktadır. Gerekli kontrolleri sağladıktan sonra yine kendilerine 36 aya varan vade seçeneklerine ek olarak elden taksitli satış imkânımız da mevcuttur. 



Son olarak buradan Van halkına ne söylemek istersiniz?  

 “Evinize renk katmak için yeni neslin yaşam ritmi olan Atılım Ritmik'e uğramadan genç ve bebek odanızı almayın. Dileyen müşterilerimiz www. atilimticaret. com internet adresinden veya https://www.instagram.com/atilimgrup/ instagram adresinden takip edebilirler. Yine sürpriz indirimler ve güncel kampanyalardan faydalanmanız için siz değerli Van halkını mağazamızda bir kahve ve çay içmeye davet ediyoruz.”

Kaynak: Van Gazetesi - Özel Haber 
 




















atılım mine yargı atılım grup atılım ticaret van atılım grup atılım haber van haber van haberleri van gazetesi son dakika van bebe odası yatak odası çocuk odası ritmik van ritmik vanda ritmik van