Brezilyalı yıldız Gabriel Jesus, farkı 2'ye çıkaran golü attı

TAKİP ET

İkinci yarıda 65. dakikada Brezilyalı yıldız Gabriel Jesus, farkı 2'ye çıkaran golü attı. Rövanş maçı 16 Mart'ta...

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester City, Alman temsilcisi Borussia Monchengladbach'ı 2-0'la geçti ve rövanş için büyük avantaj yakaladı. Maç pandemi sebebiyle Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de oynandı. İngiliz ekibi bu galibiyetle üst üste 19. galibiyetini alırken goller ise Bernardo Siva (29) ve Gabriel Jesus'tan (65) geldi. Pep Guardiola'nın takımı ayrıca 26 maçtır da kaybetmiyor.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Monchengladbach ile Manchester City Budapeşte'de karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Pep Guardiola'nın takımı üst üste ataklarla kontrolü ele geçirdi. 29'da Cancelo'nun ortasına kafayı iyi vuran Bernardo Silva takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 

City ayrıca bu galibiyetle üst üste 19 maçını da kazanmış oldu. Guardiola'nın öğrencileri ayrıca 26 maçtır da kaybetmiyor.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Borussia Mönchengladbach ile Manchester City karşılaştı.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan maçı Manchester City 2-0 kazandı.

İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri 29'da Bernardo Silva ve 65'te Gabriel Jesus kaydetti.

Gabriel Jesus, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 27 maçta 16 gol attı.

Manchester City'de Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, 90 dakika forma giydi.

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City, resmi maçlarda üst üste 19. galibiyetini aldı.
Manchester City ayrıca 2010-2011'den (Manchester United) bu yana bir Şampiyonlar Ligi sezonunda çıktığı ilk 4 deplasman maçında gol yemeyen ilk takım oldu.

Karşılaşmanın rövanşı 16 Mart'ta oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda son 16 turu, iki karşılaşmayla devam etti.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hiç kaybetmeyen İngiliz ekibi Manchester City, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımıyla karşılaştı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle Macaristan'daki Puskas Arena'da oynanan mücadele Manchester City'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Manchester ekibine galibiyeti 29. dakikada Bernardo Silva ve 65. dakikada Gabriel Jesus'un golleri getirdi. Tüm kulvarlarda üst üste 19. maçının kazanan Pep Guardiola'nın takımı, sahasında oynayacağı rövanş öncesi avantaj sağladı.

mönchengladbach manchester city