MUCİZE BESİNİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ SAKIN SAPLARINI ATMAYIN

TAKİP ET

Mucize besinin binbir türlü faydası var birde sapındaki faydaları saymakla bitmez sizin için araştırıp derledik,

 Her türlü yemeğe çok yakışan süper besin patlıcanın sapları ayıklanarak tüketilir. Peki size patlıcan saplarını atarak çok büyük bir hata yaptığınızı söylesek... Mucize besin patlıcanın faydaları yanı sıra patlıcan sapı da çok faydalı. 

Başta hemoroid olmak üzere birçok hastalığa şifa olan patlıcan sapı nasıl tüketilir? Mucize besin Patlıcan sapının faydaları nelerdir? Patlıcan sapını kaynatıp nasıl kullanmalıyız? İşte topraktan gelen vitamin ve mineralleri bolca barındıran patlıcan sapının faydaları...

Birçoğumuz yemek yaparken patlıcan saplarını çöpe atıyoruz ancak patlıcan sapları da en az gövdesi kadar faydalı. Peki patlıcan sapı nasıl kullanılır ve hangi sağlık sorunlarına iyi gelir? İşte cevapları...

HEMOROİT HASTALIĞINA DOĞAL TEDAVİ: 

Patlıcan sapı suyu, hemoroit hastalığını tedavi için kullanılan ilaç, ameliyat, lazer gibi yöntemlerin dışında doğal bir tedavi yöntemi sayılır.

GÖZ SAĞLIĞI İÇİN FAYDALI: 

İçerdiği vitaminler sayesinde göz sinirlerindeki hücrelerin yenilenmesine ve göz kaybı gibi sıkıntıların önüne geçilmesine yardımcı olur.

DEMİR BAKIMINDAN ÇOK ZENGİN: 

Kansızlık sebebiyle olan yorgunluk ve stres gibi rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı olur.
DEMİR BAKIMINDAN ÇOK ZENGİN:

 Kansızlık sebebiyle olan yorgunluk ve stres gibi rahatsızlıkların önlenmesine yardımcı olur.

CİLDE YARARLI:

 Patlıcan sapı suyunun düzenli tüketimi cildinizin daha parlak ve genç görünümlü olmasını destekler.

PATLICAN SAPI NASIL TÜKETİLİR?

Hazırlanışı

10 adet patlıcan sapı 10 bardak içme suyu Patlıcanın yeşil sap kısımlarını kesip iyice yıkayıp temizleyin. Suyu tencereye koyup sapları içerisine atın. Suyu saplarla birlikte tencerenin kapağını kapatıp yarım saat kaynatın.

Soğutup patlıcan saplarını içerisinden alın. 5 gün boyunca hazırladığınız kürü sabah ve akşam aç karnına bir bardak için. Elde ettiğiniz suyu buzdolabında saklayabilirsiniz.Bu kürü tüketmeden önce doktorunuza danışmanızda fayda olduğunu hatırlatalım. 

Almanız gereken vitamin ve mineraller ile ilgili detaylı bilgileri uzmana sormanızda her zaman fayda var





 

patlıcan patlıcan sapı mucizevi faydaları sağlıklı yaşamak sağlık haberleri van gazetesi van haber