Müdür'den hastane personeline Hemşireler Günü  ziyaret

TAKİP ET

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz ile beraber 12 Mayıs Hemşireler Günü ve Ramazan Bayramı dolayısıyla SBÜ.Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve hastaneye bağlı İpekyolu ek binasınıda görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, SBÜ.Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve hastaneye bağlı İpekyolu ek binası personelini ziyaret ederek, Hemşireler Günü ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, yapmış olduğu ziyerete,özellikle koroanvirüs salgını sürecinde büyük emek harcayan ve fedakarlık yapan tüm sağlık personelerimiz başta olmak üzerer  hepsine teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum ifadesinde bulunarak sözlerine şüyle devam etti.  Hemşireler sağlık hizmet sistemimizin vazgeçilmez unsurlarından birisidir ve bu yaptıkları önemli görevlerinden dolayı toplum içinde saygın bir yer edinmişlerdir. Bu kutsal görevi  özveri, sabır ve gayret ile yerine getirmektedirler, Hemşirelik birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle sağlanması hizmetlerini yerine getiren bir meslektir. Her türlü sağlık hizmetinin dengeli, ulaşabilir, sürekli, kaliteli ve en üst düzeyde verilmesini sağlayan bir ekip çalışmasıdır. Koronavirüs Covid 19 salgını süreci boyunca herkes bir şekilde hayatından fedakarlık yaptı.

Vatandaşlarımızdanda talebimiz  Bu fedakarlıkların boşa gitmemesi ve hayatımızın normalleşmesi için kontrolü elden bırakmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini. Rehavete kapılmadan, salgınla mücadele bilincinde olmalarını istiyoruz.12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bu kutsal görevi yerine getiren, canla başla çalışan tüm personelimize teşekkür ederken, sağlık ailemizin vazgeçilmezi hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve haftasını kutlarım. Bu vesileyle bayramda da dikkatli olalım, tekrardan Ramazan Bayramı'nızda en içten dileklerim ile  kutluyorum."dedi. 

Van Gazetesi Haber