Muhtarlık Seçiminde Kavga

TAKİP ET

Van Haber - Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde oy verme işlemleri sırasında muhtarlık kavgası 1 ölü ve 11 kişi yaralandı.

Van Haber - Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde oy verme işlemleri sırasında çıkan muhtarlık seçimiyle ilgili kavgada bir kişi hayatını kaybetti ve 11 kişi yaralandı. Olay, taraflar arasında başlayan tartışmanın silah, taş ve sopaların kullanılmasıyla şiddete dönüşmesiyle gerçekleşti.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları hastanelere kaldırırken, jandarma ekipleri olaya müdahale ederek tarafları dağıtmaya çalıştı. Olayın kontrol altına alınması için bölgeye ek jandarma ekipleri sevk edildi. Ayrıca, olay sırasında atılan taşlar nedeniyle iki ambulans da hasar gördü.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İddiaya göre; Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçimi nedeniyle silahlı, taşlı, sopalı bir kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Olay sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan 2'si atılan taşlar nedeniyle hasar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesi devam ediyor. Seçim yarışına gölge düşüren olay Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde meydana geldi. oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan muhtarlık tartışması kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı olayda, 1 kişi can verirken 11 kişi ise yaralandı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları tedavileri için hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri ise olaya müdahale ederek tarafları dağıtmaya çalıştı. Bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.

Van kavga