MURADİYE TÜRK KIZILAY'INDAN 1 ÜNİTE KAN 3 CAN ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

Muradiye Türk Kızılay Koordinatörü Selçuk Yay," vatandaşlarımızın kan bağışı konusunda duyarlı olmalarını gerektiğini söyledi.


VAN GAZETESİ- VAN HABER/ÖZEL HABER

Muradiye Türk Kızılay Koordinatörü Selçuk Yay'ın açıklamasında;

"Muradiye Türk Kızılayı olarak 1 Ünite Kan 3 Can programı kapsamında bu gün ilçemize bağlı Ünseli Mahallesindeydik. Kızılaya bağışlanan kan en az 3 kişinin hayatını kurtarıyor.Ülkemizde her yıl yüzlerce insanın hastalık ve kaza sonrasında kana ihtiyacı oluyor. Bunun için duyarlı vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmalarını arzuluyoruz. Bu anlamlı etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Erkan Savar İlçe Jandarma Komutanımız, Binbaşı Evren Kaptan ve Ünseli Jandarma Komutanı Sn Cem Yılmaz Komutanımız ve Ünseli halkımıza çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullanarak vatandaşlarımızın kan bağışı konusunda duyarlı olmalarını gerektiğini  bir kez daha vurguladı. 






VAN GAZETESİ

Haber: Sevda Yetkin
Montaj: Nuray Kaçmaz
Fotoğraf: Tahir Çiçek



muradİye tÜrk kizilayindan 1 Ünİte kan 3 can etkİnlİĞİ van gazetesi muradiye türk kızılay koordinatörü selçuk yay muradiye türk kızılayı 1 Ünite kan 3 can programı Ünseli mahallesi İlçe kaymakamımız belediye başkan vekilimiz sn. erkan savar İlçe jandarma