Mürsel İlgen, 'Atılım Beko olarak; Van ve bölgede birinci sıradayız'

TAKİP ET

2002 yılından beri beyaz eşya sektöründe olan ve yaklaşık beş yıldır Atılım Beko mağazasında yöneticilik yapmakta olan Mürsel İlgen, işini severek yaptığını ve mağaza olarak çok önemli yol kat ettiklerini dile getirerek beyaz eşyanın yenilikçi ve sürekli kendisini değiştirmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Mürsel İlgen; her kesime ve her bütçeye hitap etmekte olduklarını gerek beyaz eşya, gerekse mobilya olsun ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını müşterilerin ihtiyaçları olan her türlü ürünü bünyelerinde barındırdıklarını dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti;

 
ATILIM BEKO OLARAK; VAN VE BÖLGEDE BİRİNCİ SIRADAYIZ, TÜRKİYE GENELİ İSE; SEKSEN ÜÇÜNCÜ SIRADAYIZ

 
“Van da üç tane Beko bayisi vardır. Kuruluşumuz 2002 yılından beri gelmektedir. İlk başlarda küçük bir şubeden başladık daha sonra Beko mağazasını açtık. Atılım grup olarak şu anda yedi tane şubemiz var. Atılım Beko olarak Van ve bölgede 1.sıradayız Türkiye geneli 83. Sıradayız. Teknolojik olarak ürününü ve kendisini yenileyen bir mağazayız. Beko ismini ve teknolojisini geliştiren ve sürekli yenileyen bir dünya markasıdır. "

 

PROSMART INVERTER MOTOR NEDİR?

 
"Teknoloji ile birlikte gelişen yeni nesil Prosmart Inverter motoru birçok ürün gamında kullanmaktadır. Nedir bu prosmart ınverter motor? Daha sessiz çalışan ve daha az elektrik sarf eden motor teknolojisidir. Inverter motor çamaşır makinelerimiz, bulaşık makinelerimiz ve buzdolaplarımızda yaygın olarak kullanılmaya başlamıştır. Motor teknolojisinin tüketicimize enerji ve ses desibelinin düşüklüğünü yanı sıra; çamaşır makinelerinde 10 yıl garanti sunmaktadır.

Buzdolaplarımızın teknolojik özellikleri arasında bulunan harvestfresh (güneşten ilham alan 3 renk teknolojisi) everfresh (özel tasarım hava kanalları sayesinde sebze ve meyveler uzun süre tazeliğini korur) koku filtresi ve şirketimizin geliştirdiği home whiz teknoloji ile internet üzerinden beyaz eşyalarını kontrol edebilme özelliklerini tüketicimize sunmaktayız."

 

PAZARDA EN BÜYÜK PAY SAHİBİ OLMAYI BAŞARDIK

 
"Her bütçeye uygun elimizde bilgisayar, telefon ve televizyon mevcuttur. Televizyon konusunda değinmek istediğimiz önemli başlıklardan biri rakip firmalardan farklı olarak televizyonlarımız 3 yıl garanti kapsamı altındadır. Televizyonlarımızda geliştirilen YouTube, netflix, wep browser ve ekran paylaşımı özellikleri ile tüketicinin ihtiyaçlarına en iyi cevap vererek pazarda en büyük pay sahibi olmayı başardık."
 

MÜŞTERİ ÖDEMELERİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPMAK GEREKİRSE...

 
Ürünleri ve mağazaları hakkında bu detayları veren İlgen; ürün ödemelerini ve servis hizmetlerini şu şekilde açıkladı: ”İlk etapta ödeme konusuna değinmek istiyorum. Seçeneklerimiz arasında kredi kartı ve nakit alışverişinin yanı sıra bu iki ödeme  gücüne sahip olmayan tüketicilerimize anlaşmalı banka kanalı yolu ile finansman kredisi kullandırıp ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca elden memur kefil karşılığı taksit yapma imkanı sunmaktayız.servis hizmetimize değineceksek; ilimiz merkez ilçe ve köylerine servis sunmaktayız.



Ürünlerimizi donanımlı teknik ekibimiz tarafından teslim edilir ve kurulur. Son olarak tüketicilerimize buradan sizin aracılığınız ile bir müjde vermek istiyoruz. Markamız adı altında her hafta sonları beyaz eşya ve elektronik ürünlerimizde kampanya başlamıştır. Ayrıca atılım grup olarak sosyal medya hesabı üzerinden çekilişlerimiz başlamıştır."dedi.

TÜKETİCİLERİMİZ KAMPANYALARIMIZ VE ÇEKİLİŞİMİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİLERİ SOSYAL MEDYA HESABIMIZ VE İNTERNET SAYFAMIZDA BULABİLİRLER.

ATILIM GRUP OLARAK “DEĞİŞİM EVİNİZİN HER KÖŞESİNDE” SLOGANIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ... ÇOK YAKINDA YENİ BİR HİZMETİ SİZLERE SUNACAĞIZ.
 
SİZLERDE ATILIM BEKOYA GİTMEK İSTİYORSANIZ?

Sıhke Caddesi Yeni yol kavşağı / İpekyolu - VAN
TEL: 0432 210 09 10
 
Haber: Sevda Yetkin
Röportaj: Hikmetullah Yetkin
Yayın: Van Gazetesi - Özel haber
 
















atılım atılım grup bahattin polater van beko van beko atılım beko atılım gurup mürsel i̇lgen prosmart inverter motoru youtube netflix wep browser