NECDET TAKVA'DAN VAN 500 BİN TL VAN FK DESTEK

TAKİP ET

Kulüp Başkanı Feyat KIYAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri , VANTSO Başkanı Sayın Necdet TAKVA ve Yönetim kurulu üyeleri ile VANTSO ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Vanspor FK seçiminde iş insanı Feryat Kıyak'ın kazanması ardından Van Ticaret ve Sanayi odası başkanı Necdet Takva bir cafede 500 bin TL destek olacağını açıkladı.

 

Sayın Necdet TAKVA, VANTSO olarak kulübümüze 500.000 TL destek olacaklarını açıkladı. VANTSO Başkanı  ve Yöneticilerine desteklerinden ve bundan sonra da gösterecekleri tüm desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Vanspor FK Kulüp Başkanı Feyat KIYAK ve Yönetim Kurulu Üyesi, VANTSO Başkanı Necdet TAKVA ve Yönetim kurulu üyeleri ile VANTSO ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Necdet TAKVA, VANTSO olarak kulübümüze 500.000 TL destek olacaklarını açıkladı. Vanspor FK yönetimi:"VANTSO Başkanı  ve Yöneticilerine desteklerinden ve bundan sonra da gösterecekleri tüm desteklerden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız."denildi.

VAN VANSPOR DESTEK