NECDET TAKVA: RENK KÖRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerinde mavi liste ile seçime giren Mevcut Başkan Necdet Takva 10 grubu kazanarak yeninden başkan seçildi.

VANHABER! Yeniden güven tazeleyen Takva Yönetim Kurulu Başkanlığı seçiminin ardından Van TSO hizmet binası önünde gazetecilere açıklamada bulundu. Mavi liste grubuna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Takva, Renk körü olmaya devam edeceklerini belirterek farklı gruplarda yarışan tüm esnaf ve tüccara eşit şartlarda hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

ZAFER İLAN EDİLDİ
Takva gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bizim için heyecan verici bir süreç oldu. 2 yıldan bu yana devam eden bir seçim süreci var ve 133 sermayesinden, ticaretinden şüphe duymadığımız tacir ve sanayicimizle bu seçim sürecine başladık. Son 3 ay çok karmaşık bir sürece denk geldi. Dolayısıyla oldukça zorlu bir süreç oldu. Adli açından ve piyasa, saha çalışmaları açısından oldukça problemli anlar yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada 133 arkadaşımızın emeği, katkısı ve çabasıyla mavi liste hem meclis çoğunluğunu hem tüm kurumlarda kendi temsiliyetini sağlamak suretiyle zaferini ilan etti” dedi.


RENK KÖRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Biz bu saatten sonra bir arkadaşımızın da deyimiyle artık renk körü olacağız diyen Takva, “4 yıl boyunca yarışan 4 renkte ki üyelere, bize oy veren, vermeyen herkese hizmet standartlarında en iyi yaklaşımı en iyi iletişimi ve en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olacağız. Renk körlüğümüz devam edecek. Biz burada onların hak ve menfaatlerini korumak için elimizden gelen her türlü çabayı yapacağız. Odamız Türkiye’nin hizmet standartlarında en iyi ikincilik ödülünü almış bir oda, bunu çok daha iyi seviyelere taşımanın gayreti he amacı içinde olacağız. Ben emeği geçen 19 grupta yarışan tüm arkadaşlarımıza mavi listeye emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Haber : Van Basın - Yunus Tuğrul

Van Haber Necdet Takva Van Tso