Necmettin Toprak, esnafla bir araya geldi

TAKİP ET

Van Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar esnaf Odası Başkan adayı Necmettin Toprak, esnafla bir araya gelerek aday olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde bir otelde esnafla bir araya gelen Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar esnaf Odası Başkan adayı Necmettin Toprak,"Marangozlar Kooperatif Başkanlığı görevini laiki ile yerine getirdiğini, Toprak’ın Kooperatif Başkanlığı’nın üst kurulu olan Meslek Odası Başkanı seçilmesi halinde, esnaflara çok daha fazla hizmet edebileceğini belirtti.

Marangozlar, Keresteciler ve Mobilyacılar esnafı Oda Başkan adayı Necmettin Toprak, Van tanınan bir haber sitesinde yayına alınan yazıda “Böylesi kaliteli esnaf kitlesinin desteğini yanımızda görmek büyük bir onurdur. Mevcut yönetimden istifa ederek yanımıza gelen esnaf kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Mevcut Yönetiminin yanlışlarından ve hatalarından dolayı istifa ederek yanımıza gelen kardeşlerimize, dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğimize herkes emin olabilir. Esnaf dostlarımızın yoğun talebi ve Oda’mızın mevcut yönetiminin esnaflarımıza yeterince hizmet etmediğini düşündüğümüzden dolayı, aday olmaya karar verdik. Yüce Rabbim inşallah bizleri bu kutsal yolda mahcup etmesin."demişti.

Esnaf ziyaretlerine başlayan Toprak, seçildiğinde yapacağı projeleri ve sorun çözme odaklı olacağını ifade etti.


Van Gazetesi, vanhaber

marangozlar vanhaber