'Nede olsa görmez' dedi Van'da ilk cezayı o yedi

TAKİP ET

Van ilinde 3.281 araç/sürücü denetlenerek 247 araç sürücülerine Trafik İdari Para Cezası ve 4 araç trafikten men edildi.

Van ilinde halkın huzurunu bozan ve/veya kuralları yerine getirmeyen sürücülere ceza kesilerek, 4 araç trafikten men edildi.

VAN'DA ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE VE TAKSİCİLERE EMNİYET GÖZAÇTIRMADI
Van ilinde kangren haline gelen özel halk otobüsleri ve taksicilerin bitmez sorunlarına Van il emniyet müdürlüğü ekipleri dur dedi.


Vatandaşa zor anlar yaşatan sürücülere Van il Emniyet müdürlüğü tarafından kırmızı ışık ihlali ve birçok sıkıntılardan dolayı cezai işlemler uygulandı.

Vatandaş, taksi, minibüs ve özel halk otobüslerini Van haber gazetesinde değerlendirdi.
Vatandaşa Özel halk otobüslerini ve minibüsleri sorduğumuzda;"Van ilinde en büyük sorunlarından biri olan halk otobüslerini tıka basa doldurmaları bizleri çok üzüyor... Sabahlara kadarda anlatsak, yolda yolcu almaya devam edecekler... O yüzden bütün iş devletimize düşüyor..."dedi.

Van İl Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince ilimiz genelinde Abartı Egzoz, Yüksek Ses Müzik, Kamu Huzurunu Bozan Araçlara yönelik olarak 04/04/2023-11/04/2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde 3.281 araç/sürücü denetlenmiş, yapılan denetimlerde başlıca; 

35 araca/sürücüye Yüksek Ses Müzik Dinlemek (Madde 72)
25 araca/sürücüye Kırmızı Işık Kural İhlali (Madde 47/1-b)
11 araca/sürücüye Sürücü Belgesiz Araç Kullanmak (Madde 36/3-a)
4 araca/sürücüye Ters İstikamette Araç Kullanmak (Madde 46/2-h)
4 araca/sürücüye Cam Filmi (Madde 30/1-b)
2 araca/sürücüye Abartı Egzoz (Madde 32/3)
2 araca/sürücüye Makas Atmak (Madde 46/2-g)
1 araca/sürücüye Alkollü Araç Kullanmak (Madde 48/5)

 Maddeleri olmak üzere toplam 247 araç ve/veya sürücülerine Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı uygulanmış, 4 araç trafikten men edildi.
 

Van Gazetesi | Van haber

Van Egzoz Van Haber otobüs halk Emniyet