Nisanur Gelinlik ve Tasarım moda evi Van'da Açıldı

TAKİP ET

Nisanur Gelinlik ve Tasarım moda evi kurdaliye kesimi ile açılışı gerçekleşti.

18.10.2022 tarihinde İş İnsanı Bayram Bayramoğlu tarafından öncülük edilen gelinlik mağazaları zinciri olan Nisanur Gelinlik ve Tasarım Moda Evi, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, Gelecek Partisi Van il başkanı Abdulhekim Karabıyık, iş insanları ve işletme sahibi yakınları tarafından açılış gerçekleştirildi.

Açılışta basına demeç veren Nisanur Güzellik Merkezi ve Nisanur Moda Kurucusu Hayrünnisa Erkoyuncu: “Bir yıldır Nisanur markasını Van’a verdik, fakat pandemiden kaynaklı açılışımız bugüne nasip oldu. Türkiye Geneli 57 ilde şubelerimiz bulunmaktadır. Van’a böyle bir firmayı getirdikleri için Bayram Bayramoğlu’na ve kızları Cansel Bayramoğlu’na teşekkür ederim. Çok güzel işler yapacaklarına eminim ve birçok gelinin hayalleri gerçek olacak, hepsi Nisanur ile taçlandırılacak.” dedi.

Mağaza müdürü Cansel Bayramoğlu: “Bu markayı bize sahiplendiren başta Nisanur Hanıma ve Bayram bey ve Gökhan Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle bir markayı Van’a getirdiğimiz için ve gelinlerimizin hayallerini süsleyeceğimiz için çok mutluyuz.”dedi.

VanHaber : Van Gazetesi
Ses kaydı ve çözüm: Eyşan Yetkin ile Eren Güleşçe
Editör: B.G.
Fotoğraf: Van Gazetesi

VanHaber Nisanur Cansel Bayramiğlu