O ŞEHİRDE KAŞLAR ve SAÇLAR BUZ TUTTU

TAKİP ET

Kars'ta etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıdaki vatandaşların kaşları, saçları ve kirpikleri dondu.


VAN GAZETESİ- VAN HABER

Kars'ta hayatı adeta esir alan soğuk hava, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Soğuk hava nedeniyle insanlar dışarıya sadece ihtiyaçlarını gidermek için çıkabiliyor. Kaş ve kirpiklerin tamamen donduğu Kars'ta vatandaşlar olumsuz etkilenmeye devam ediyor. Kentte kaş ve kirpikleri donmuş vatandaşa muhabir: " Hava soğuk mu?" sorusunu yöneltti. Vatandaşlar havanın çok ama çok soğuk olduğunu şartlarının ağır olduğunu ifade etti. Hava sıcaklığının eksi 25 derece olduğunu belirten vatandaş, "Şuanda eksi 25 derece Gazi Kars'ta yaşıyoruz. Çok soğuk bir hava, ne doğalgaz, ne kömür ve ne de başka bir yakıt ısıtmıyor bizi, vücudumuz donuyor, çok soğuk" diye konuştu.

Hava sıcaklığının gece eksi 29 dereceye düştüğü Kars'ta iş yerlerinin camları buz tuttu, kapı kilitleri dondu, ağaçlar da kırağı oluştu. Vatandaşlar ise caddelerde yürümekte zorluk çekti. Hafta sonuna kadar devam edecek bu soğuk hava, gece saatlerinde eksi 29, sabah saatlerinde ise eksi 25 derece olarak ölçüldü.






VAN GAZETESİ

Haber: Sevda Yetkin
Montaj: Nuray Kaçmaz
Fotoğraf: Tahir Çiçek

van gazetesi soğuk hava kars eksi 29 eksi25 karsta hava olumsuz hava doğalgaz kömür gazi kars o Şehİrde kaŞlar ve saÇlar buz tuttu