Oğlunu Hastane Tuvaletinde Öldüren Kadının Savunması Kan Dondurdu

TAKİP ET

Oğlunun ameliyatında yanında refakatçi olarak kalan Nurhan S. oğlunu, "acı çekiyor cennete gitsin" diye hastanenin tuvaletinde öldürdü.


VAN GAZETESİ- VAN HABER

Osman S. yi kepçe kulak ameliyatı olması için Gazi Hastanesi'ne yatıran anne Nurhan S. ameliyattan birkaç gün sonra oğlunu hastane tuvaletinde boğarak öldürdü. Ankara 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Nurhan S. ve avukatı katıldı. Mahkemeye son savunmasını yapması için söz hakkı verdiği anne,  "Ben oğlumu çok seviyordum. Hastanedeyken, 'anne çok acı çekiyorum, gel beraber dua okuyup ölelim' dedi. Ben olayı, 'ölünce cennete gidecek' diye yaptım. Pişmanım" diye konuştu.

Sanığın avukatı ise  ise müvekkilinin olaydan sonra uzun süre akıl hastanesinde kaldığını ve akli dengesinin yerinde olmadığını ve küçük yaşlarda zorla evlendirildiğini ve şiddete maruz kaldığını psikolojik olarak destek aldığını iddia etti.

Mahkeme ise anneye  'çocuğunu kasten öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası verdi. 





VAN GAZATESİ

HABER: NURAY KAÇMAZ


oğlunu hastane tuvaletinde Öldüren kadının savunması kan dondurdu van gazetesi van haberleri gazi hastanesi nurhan s. orhan s. ankara cinayet ankara 9uncu ağır ceza mahkemesi ameliyat dava hastane tuvalet psikolojik sanık avukat