ÖĞRENCİLERİ OLANLAR BU HABERE DİKKAT! - VAN'DA REKOR KIRAN EĞİTİM KURUMU - Van haber

TAKİP ET

Van haber - Van haberleri / Elit kariyer işletme sahibi olan Yüksel Yumak, Van gazetesi ailesine özel açıklamalarda bulundu. "TYT kursumuz iki aşamada meydana geliyor. Birinci aşamamız 14 Nisan tarihinden itibaren başlıyor. İkinci aşama da 30 Haziran'da başlıyor...

Van haber - Van haberleri / Elit kariyer işletme sahibi olan Yüksel Yumak, Van gazetesi ailesine özel açıklamalarda bulundu.
 
Haber: Sevda Yetkin
VAN GAZETESİ / ÖZEL HABER
 
 
                Yüksel yumak, "TYT kursumuz iki aşamada meydana geliyor. Birinci aşamamız 14 Nisan tarihinden itibaren başlıyor. İkinci aşama da 30 Haziran’da başlıyor. İlk etaptaki yaz kursumuz 14 Nisan’da başlayıp 1 Eylül’e kadar devam edecek ve buradan hiçbir şekilde öğrencilerimizden bir ücret talep etmeyeceğiz. Kayıt olan öğrencilerimizi tamamen ücretsiz alıyoruz. "
 
"BU EĞİTİM YERİ ÖĞRENCİLERİ ÜCRETSİZ ALIYOR"
 
                Yüksel yumak, "Amacımız öğrencilerimizi 14 Nisan’dan alıp 1 Eylül’e kadar ciddi manada bir hazırlık sürecinden geçirip 1 Eylül’den sonra hazır olan öğrencilerimizle birlikte konularımızı baştan alıp öğrencilerimizi daha hızlı bir şekilde üniversite sınavına hazırlamak. Haziran ayında başlayacak olan yaz kursumuz ise daha çok mezun ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olacak. Mezun 12. sınıf öğrencilerimiz sınava girdikten sonra sınav neticesinde tercih verip vermeyecekleri belli olur.  Tekrardan gelecek seneye bırakan öğrencilerimizi biz 30 Haziran’dan alıp Eylül’e kadar ücretsiz yaz kursuna tabi tutuyoruz. 1 Eylül’den sonra da normal eğitim sürecine devam ediyoruz. Yine burada belirli bir ücret talep etmiyoruz. "
 
"ÖĞRENCİLER İÇİN 4 REHBER ÖĞRETMENİ GÖREV BAŞINDA"
 
                Yüksel yumak, "Rehber öğretmenlerimizin hepsi PDR mezunu alanında uzman arkadaşlardan oluşuyor. Toplamda dört rehber öğretmenimiz var. Rehber öğretmenlerimizde kendi aralarında öğrenci dağılımı yapılmıştır. Her bir rehber öğretmenimize maksimum öğrenci sayısı hafta içi ve hafta sonu ayrı olmak üzere 80’dir. Öğretmen arkadaşlarımız haftada bir öğrencileriyle görüşme yapmakta, öğrencilerini bireysel ödevlendirmekte ve ödevlerini kontrol etmektedir. Her hafta velileriyle birebir görüşme halindedirler. Rehber öğretmen sistemimiz kapsamında öğrenciye hitap eden, öğrenciye zihin anlamında yakın gelen bir rehber öğretmen tercihi yer alıyor. Öğrencilerimiz ilk ay kendilerine yakın olarak hissettikleri bütün rehber öğretmenleriyle ayrı ayrı çalışabiliyorlar. Sonrasında ise öğrencilerimizin kendilerine daha yakın hissettikleri rehber öğretmenleri dahiline alıyoruz. "dedi.
 
"840 KİŞİLİK KAPASİDE AMA SADECE 600 KİŞİ TEK ALACAKLAR, YETMEDİ SADECE EN İYİLERİ ELİT KARİYERDE YER ALACAK"
 
                Yüksel yumak, "Gelecek seneye hangi öğretmenlerimizle başlayacağımız belli. Öğretmen arkadaşlarımızı belirlediğimiz için öğretmenlerimiz şimdiden plan ve programlarını yapıyorlar. Bildiğimiz tanıdığımız öğretmenlerle çalıştığımız için hangi öğretmenin yeterliliğinin ne düzeyde olduğunu biliyoruz. Ekstradan ileriki zaman diliminde eksik öğretmen olur mu olmaz mı veya alacağımız öğretmen alanında yeterli olur mu olmaz mı gibi bir düşünceye kapılmadan kadromuzu şimdiden profesyonel öğretmen arkadaşlardan oluşturmaktayız. Yayınlarımızı şimdiden belirlemişiz. Daha çok piyasada bilindik, herkes tarafından seçilen, sınava yönelik ve sınava ciddi manada ağırlığı olan kaynakları tercih etmekteyiz. Kaynaklarımız genelde piyasanın en iyi kaynaklarından oluşuyor. Öğretmen kadromuz alanında uzman ve yetenekli arkadaşlardan oluşuyor. Şu an 840 kişilik bir kapasitemiz bulunmakta fakat bizler kendimize sürekli bir 600 hedefi koyuyoruz. 600’ün üstünde öğrenci almıyoruz. Amacımız az öğrenci alıp çok ilgi göstermek. Az öğrenci aldığımızdan dolayı da ister istemez hedefe ulaşıyoruz. Bu da Elit kariyeri diğer yerlerden ayıran unsur haline geliyor."dedi.
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER 2020
HABER: SEVDA YETKİN,
TASARIM: EYŞAN YETKİN,
ETİKET: NURAY KAÇMAZ,
EDİYÖR: HİKMETULLAH YETKİN,
YAZI İNCELEME: İSLAM KANAT,
 

HABER HATTI: 0544 409 0328
 

Van'ın en elit eğitim kurumu, Van'da bulunan eğitim kurumları nerde, en iyi tyt, en iyi elit kariyet,  van'da ücretsiz TYT kursu, vanhaber, van haberleri, elit kariyer, van da rekor kıran eğitim kurumu, 

yüksel yumak van haber son dakika van vanda eğitim kurumları van eğitim kurumu nerede van da en iyi eğitim kurumu en iyi elit eğitim kurumu u eĞİtİm yerİ ÖĞrencİlerİ Ücretsİz aliyor 840 kİŞİlİk kapasİde ama sadece 600 kİŞİ tek alacaklar yetmedİ sadece en