Öğretmen öğrencilerin başına kutu geçirdi, büyük tepki geldi

TAKİP ET

 Meksika'da bir öğretmen öğrencilerinin kafasına mukavva kutu geçirdi, büyük tepki topladı.

Meksika'da bir öğretmen öğrencilerinin bulunduğu bir fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından büyük tepkiyle karşılaştı. Öğrencilerinin kafasına mukavva kutu geçiren öğretmen için bazı haber kaynakları 'kopya çekmeyi önmelek için' dese de okul bunun bir 'dinamik egzersiz' olduğu konusunda ısrar ediyor.Geçen hafta sosyal medyada dolaşmaya başlayan fotoğrafta, Meksika'nın güneyinde bulunan Tlaxcala eyaletindeki lisans öğrencileri, başlarının üzerine büyük karton kutularla masalarında otururken görülüyor. Kutularda yüz için delikler açılmış. Tüm öğrencilerin masalarında kâğıt var ve bazıları yazı yazıyor gibi görünüyor.#LejosdePuebla
Padres de familia del COBAT ubicado en el municipio de #ElSabinal en #Tlaxcala, denuncian actos de humillación por parte de profesores al poner una caja en la cabeza de los alumnos para no copiar.
Piden la destitución del director Luis Juárez Texis.
¿Que opina!? pic.twitter.com/bTX560oUOB— Amauri Jiménez (@Mau_Jimenz) August 29, 2019 Başta yerel kaynaklar kutuların öğrencilerin sınav sırasında kopya çekmelerini engellemek amacıyla yapıldığını söyledi.