Önce kumar oynadı, baskın olunca ikinci kattan atladı - Korkunun gücü adına

TAKİP ET

Olay, Tokat'ın Zile İlçesi Dutlupınar Mahallesinde ikamet eden bir vatandaşın evinde gerçekleşti. Sosyal mesafenin uyulmadığı ve kumar oynatıldığı evde polis ihbarını duyan F.K isimli şahıs ikinci kattan atlayarak, kurtulmak isterken ayağından oldu.

Olay, Tokat’ın Zile İlçesi Dutlupınar Mahallesinde ikamet eden bir vatandaşın evinde gerçekleşti. Sosyal mesafenin uyulmadığı ve kumar oynatıldığı evde polis ihbarını duyan F.K isimli şahıs ikinci kattan atlayarak, kurtulmak isterken ayağından oldu.
 
Tokat’ın Zile İlçesi Dutlupınar Mahallesi Postane Sokakta bir ikametin 2. katında kumar oynandığı ve sosyal mesafe kuralına uyulmadığı ihbarı üzerine polis operasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda evin odalarında oyun oynayanlardan birisi kaçmaya çalıştı. Evin 2. Katındaki balkondan aşağı atlayan F.K isimli şahıs acılar içinde kıvranmaya başladı. Polisin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 acil yardım ekipleri tarafından şahıs hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan yapılan operasyonda masalar ve masa üzerinde oyun kağıtları ele geçirildi. 24 şahsa ayrı ayrı sosyal mesafeye uymamak ve kumar oynamaktan şahıs başına 4.375 TL idari para cezası olmak üzere toplam 105 bin TL para cezası kesildi. Ayrıca ikamet sahibi ve işleten C.D. isimli ve S.Y. isimli şahıslara adli işlem başlatıldı.
 
Son dakika Tokat haber
 

polis tokat yaşam güncel son dakika baskın haber zile İlçesi dutlupınar mahallesi