Orhan Hikmet Azizoğlu ve Şefik Tüfenkçi'den Taziye Mesajı

TAKİP ET

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Kurucu Başkanı Hikmet Azizoğlu ve Ýönetim Kurulu Üyesi Şefik Tüfenkçi'den Bahçesaray'a Baş Sağlığı Mesajı

Van Haber - Van’ın Bahçesaray İlçesinde ard arda yaşanan çığ felaketlerinde yaşamını yitiren vatandaşlar için Uluslararası Üniversiteler Konseyi Kurucu ve İcra Kurulu Başkanı Orhan Hikmet Azizoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Şefik Tüfenkci ortak baş sağlığı mesajı yayınladılar.

Başkan Azizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Tüfenkçi mesajlarında “Van- Bahçesaray karayolunda dün ve bu gün meydana gelen çığ felaketlerinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Halen çığ altında olan kardeşlerimize ise biran önce sağ salim şekilde ulaşılmasını temenni ediyoruz.

Arama Kurtarma faaliyetine devam eden kardeşlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. Bir daha bu tür faciaların yaşanmamasını temenni ediyoruz.Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştular.

orhan hikmet azizoğlu bahçesaray Çığ felaketi taziye mesajı van haber Şefik tüfekçi bahçesaray baş sağlığı uluslararası üniversite konseyi