Otel Müdürü Gazetecileri Unutmadı

TAKİP ET

Van'da bilinen bir otel, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle Van'daki ulusal ve yerel basın mensuplarını konuk etti.


 VAN GAZETESİ/ Otelde düzenlenen kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Otel Satış Müdürü Salih Çiftçi, Banket Müdürü Duygu Bekiroğlu Şen ve Satın Alma Müdürü Necdet Karataş, basın mensuplarının gününü kutladı.
Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy;" "Zorlu şartlar altında gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum. Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlimizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Elite World Van Oteli olarak kapımız her zaman sizlere açıktır. Bu duygularla tekrar gününüzü kutlar, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
 

otel müdürü gazetecileri unutmadı van gazetesi elite world van hotel oktay aksoy salih Çiftçi banket müdürü duygu bekiroğlu Şen satın alma müdür necdet karataş basın mensupları karataş basın mensup van otel gazeteciler günü gazete