Öz Büro İş Sendikası'ndan Yaşar Özdemir'e önemli görev

TAKİP ET

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Öz Büro İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulunun ardından teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

Öz Büro İş Sendikası Genel Merkez yönetimi bir dizi kararlar alarak değişikliğe gitti. Bu kapsamda Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Yaşar Özdemir, yeni kurulan Öz Büro İş Sendikası Gençlik ve Spor Merkez Şubesi'de profesyonel olarak yürüyeceği Sekreterlik görevine  görevine getirildi.


Öz Büro İş Sendikası 4. Olağan Genel Kurulunda güçlenerek çıkan Genel Başkan Abdülbaki Gülbaba'nın talimatlarıyla kurulan Şube Başkanlığını Ömer Faruk Yıldız'ın yapacağı Gençlik ve Spor Merkez Şube yönetiminde Şube Sekreterlik görevi ise sektörel anlamda tecrübeli ve sendikal faaliyetlerle isminden söz ettiren Kastamonulu Yaşar Özdemir’e teslim edildi.

 

Genel Başkan Gülbaba ve Genel Merkez yönetiminin atamalarıyla göreve başlayan Özdemir, sendikal tecrübeleri doğrultusunda görevini bundan sonra profesyonel olarak yürüteceğini belirtti.


Öz Büro İş Sendikası'nın 15 Ekim'de yapılan genel kurul sonrasında güçlenerek yoluna devam edeceğini aktaran Özdemir, "Genel kurulumuzun ardından hızlı bir teşkilatlanmaya giden Sendikamız, Gençlik ve Spor Merkez şubesini kurarak üyerimizin talep ve beklentilerine cevap vermiştir. Yeni kurulan Merkez Şubeye şahsımı uygun gören başta Sayın Genel Başkanımız Abdülbaki Gülbaba olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız, Şube Başkanımız'a şükranlarımı sunuyorum. Yükümüz ağırdır. Emekçilerin haklarını korumaya devam edeceğiz. Bugünden itibaren sendika görevime profesyonel olarak devam edeceğim. Allah bizlere güç kuvvet versin" dedi.