ÖZALP TA ACİL HİZMET PLANI

TAKİP ET

Belediye ekiplerinin mahallelerde yaptığı fizibilite çalışmasının ardından yol yapım çalışmasının aciliyet arz ettiği mahallelerinin muhtarları belediyeye davet edildi.

Özalp Belediyesi  yaklaşan kış mevsimi öncesi yol sorunu acil olan mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek talep ve öneriler doğrultusunda yirmi günlük hizmet planı oluşturdu.

 

Belediye ekiplerinin mahallelerde yaptığı fizibilite çalışmasının ardından  yol yapım çalışmasının aciliyet arz ettiği mahallelerinin muhtarları belediyeye davet edildi. 

 Belediye eş başkanı Dilan Örenci, belediye  personeli ve on üç  mahalle muhtarının dahil olduğu toplantıda yirmi gün süreyle belediye tarafından yapılacak hizmetlerin planlaması yapıldı.

 Muhtarların talepleri dahilinde yapılan planlama sonrasında yeni iş makinaların kiralanacağı ve  çalışmaların farklı kollarla eş zamanlı olarak sürdürüleceği belirtildi.

 Toplantıda, kısıtlı imkanlara rağmen  ellerinden geleni yaptıklarını belirten  eş başkan Örenci, hizmet görmeyen yerin kalmayacağını söyledi. Belediye çabasını takdir ettiklerini dile getiren muhtarlar ise kendilerinin de belediye hizmetlerinin etkili bir şekilde gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

 Planlamaya göre iş makinası kiralayacak olan belediye tarafından   söz konusu süre zarfında  Günyüzlü, ,Yarımkaya, A.Tulgalı,  A. Mollahasan, Y. Mollahasan, Bodurağaç, Dorutay, A.Ayazca, Y. Ayazca, Çavdarlık, Eski Dönerdere , Boyaldı ,Yünkuşak mahallelerinde acil olan yolların yapım ve iyileştirme çalışmasının  yapılacağı belirtildi

özalp belediyesi toplantı özalp belediye eş başkanı dilan Örenci muhtarlar van gazetesi van haber