Özalp'ta Geniş Çaplı Çalışmalar Başlatıldı

TAKİP ET

 Özalp Belediyesi eş başkanları Dilan Örenci ve Yakup Almaç'ın katılımıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya gelen belediye, muhtarların talepleri doğrultusunda yeni araç filosu kiralayarak hizmet planlaması oluşturdu.

 
 6 İş makine kiralayan belediye üç ayrı koldan çalışmalarına başladı. Sağmalı (Noşar), Bodurağaç (Reşan) ve Yarımkaya mahallesinde yol yapım çalışmaları eş zamanlı olarak sürüyorken Turgalı ( Axruk) mahallesinde ise tamamlanan  çalışmalar dahilinde mahalle içi ulaşımı  aksatan bir çok geçişe beton ve körüğe borular atılarak ulaşım rahatlatıldı.
 Sağmalı ( Noşar ) Mahallesinde 11. Gününde devam eden çalışmalar kapsamında bir çok ana ve ara yolun stabilize ve iyileştirme çalışması yapılırken ihtiyaç sahibi birçok muhtelif yere farklı ebatlarla borular atıldı. Söz konusu mahallede çalışmalar devam ederken  Yarımkaya ve Bodurağaç mahallelerinde süren  çalışmalar dahilinde mahalle içi yollar düzenlenerek  yaklaşan kış mevsimi öncesinde mevcut  ulaşım sorunu çözüldü.

Özalp a geniş Çaplı Çalışmalar başlatıldı van gazetesi ulaşım özalp sağmalı (noşar) bodurağaç (reşan) yarımkaya dilan Örenci yakup almaç Özalp belediyesi eş başkanları araç filosu özalp belediyesi bodurağaç turgalı muhtar hizmet plan