Özbekistan'lı İş Kadını Van'da Güzellik merkezini açtı

TAKİP ET

Özbekistan'lı İş Kadını Guli Van'da güzellik salonu açtı.

Profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, cilt bakımı, tırnak bakım ve birçok alanda Vanlı kadınlara hizmet verecek Guli Güzellik salonu açıldı. 


Van’ın en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesinde hizmet veren İstanbul Aksesuar işletmesinin içinde yer alan Guli Güzellik salonunda kalıcı makyaj, Kirpik, Protez tırnak, gelin hazırlama, profesyonel makyaj, topuz gibi güzellik alanında birçok kalemde hizmet veriliyor. 


Yıllardır İstanbul’da hizmet veren 2 çocuk annesi Güzellik Uzmanı Özbekistan Uyruklu Guli Timur
Vanlı kadınlara güzellik alanında hizmet vermek için kolları sıvadı. Özbekistan’dan ürün getirerek insan sağlığını tehdit etmeyen güzellik malzemeleriyle Van’da Guli Güzellik Salonu adıyla açtığı iş yerinde bölge kadınlara hizmet vermeye başlayan Güzellik uzmanı Timur Vanlı kadınlara güzelliklerine güzellik katmaya davet etti. 


10 yıla aşkın bir süre güzellik alanında hizmet verdiğini söyleyen İşletme Sahibi Guli, Van’da güzellik alanında bir işletme açarak hizmet verdiğini ifade etti.


Guli, “ Van’dan önce 2 yıl İstanbul’da çalıştım. İstanbul’dan Van’a geldikten sonra kendi işletmemi kurarak hem kadın istihdamına destek olmak hem de burada ikamet eden kadınlarımızın güzelliğine güzellik katmak için çalışmalara başladım. Bölge kadınları çok güzel, bu güzelliğin üzerine bizlerde burada profesyonel ekibimiz ve kaliteli ürünlerimizle güzellik katarak hem öz güvenlerini hem de günlerinin daha iyi geçmesini sağlıyoruz. Salonumuzda kalıcı makyaj, Kirpik, Protez tırnak, gelin hazırlama, profesyonel makyaj, topuz, burada bulunan tüm ürünleri Kendi memleketimden getirdim. Ürünlerimiz kaliteli olup kirpikler zarar vermiyor, özellikle Özbekistan’dan kirpiğe zarar vermeyen ürün getirdim, kalıcı kaşlarda renkler bozulmuyor 3 ile 5 arasında kalıcı kalıyor. Van'daki kadınların yapılan işlemlerde şikâyetçi olduğu için Van’ı tercih ettim. Van'daki kadınlara güzel işlemler yapacağım inşallah kadınlarda bundan memnun kalacaklar. Daha önce Türkiye'de büyük ilerde çalıştım ve düşündüm ki artık Kendi işimi Türkiye'de kurabilirim şimdiden talep var randevu isteyen müşterilerimiz var. İş yeri bünyemizde 3 kişi olarak çalışmaktayız. Van'daki kadınlar daha güzel bakımlar yapsınlar kendilerini sevsinler güzellik merkezlerine gitsinler cilt bakımı yapsınlar. Kendi güzelliklerine güzellik katsınlar. Bu anlamda tüm kadınlarımızı güzellik salonumuza bekliyorum” dedi

Guli güzellik salonu Van