Özgür Can Çelik, "Dev Fuarımıza Van halkını bekliyoruz."

TAKİP ET

Anatolia Gurme Fest organizasyonunun koordinatörlüğünü yapan Özgür Can Çelik, 4-13 Ekim tarihleri arasında sergileyecekleri Geleneksel Van yöresel ürünler ve hediyelik eşya fuarı hakkında bilgi verdi.

Çelik;" Anatolia Gurme Fest organizasyonunun koordinatörlüğünü yapıyoruz. Anatolia Gurme Festin ilkini geçen 1-10 Mart tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirdik. İkinci olarak da 4-13 Ekim tarihleri arasında on günlük bir fuar yapacağız. Anatolia Gurme Fest'e neler var, neler oluyor? Seksen bir ilden gelen lezzetler, burada Van halkıyla buluşuyor. Isparta gül ürünlerinden, Kayseri sucuğuna, İzmit pişmaniyesinden Balıkesir karadutuna, Kayseri mantısından Siirt fıstığına kadar farklı farklı yöresel tatlar, seksen bir ilden gelen tatlar burada buluşuyor. Burada bu tatların nasıl üretildiğini görüyoruz. Ayrıca bu tatlar direk birebir toptancılarından direk birebir üreticilerinden buraya ulaşmış oluyor. Böylelikle hem uygun fiyata hem de kaliteli olan  ürünleri burada almış olacağız. Bütün Van halkını bekliyoruz. Ayrıca fuara geldiğiniz zaman çocuklarınızla birlikte güzel bir vakit geçirebilmeniz için de mini Sirk organizasyonumuz var. Sirk organizasyonunuzda; Plastik adam, illizyonistler, sihirbazlar, yılan şov. Kısaca hem çocukları eğlendirebileceğimiz hem de bilgilendirebileceğimiz keyifli Yarışmalar hem de güzel bir sirk organizasyonu, animasyonlar olacak. On gün boyunca Van Fuar ve Kongre merkezindeyiz. 4-13 Ekim tarihleri arasında bütün Van halkını buraya bekleriz" dedi.
 
 

Özgür can Çelik anatolia gurme fest vanda dev fuar van fuarları van haber gazetesi son dakika van haberleri anında van haberleri vanda son durum van fuar ve kongre merkezi