Pandemi önlemlerinde örnek kurum

TAKİP ET

Van'da hijyen, dezenfekte ve eğitim allanın da en iyi kurum olarak belirlenen Elit Kariyer Özel Eğitim Kursu müdürü Yüksel Yumak'tan açıklama yapıldı.

Van haber - Elit Kariyer Özel Eğitim Kursu yönetim kursu başkanı Yüksel Yumak, " Sevgili gençler, malumunuz bütün dünyayı ülkemizi ve kentimizi sağlık açısından tehdit eden covid-19 virüsünden dolayı epey bir zaman birbirimizden uzak kaldık. Bu süreç öğretmen - öğrenci ilişkisinin toplumun ne kadar önemli bir değeri olduğunu bir daha ortaya koymuştur. Elit Kariyer Özel Öğretim kursu olarak; 

bu süreçte de öğrencimizin yanında olmak onların eksikliklerini gidermek adına gerek canlı dersler, gerek teknolojiden faydalanıp öğrencinin öğretmene rahat bir şekilde ulaşabilmesine imkan sağlayan whatsApp grupları, gerekse de sürekli öğrencimizi takip ederek öğrencinin bu süreci sağlıklı bir şekilde atabilmesine sağlamaya çalıştık. Nihayet öğrenci olan hasretimiz bakanlığımızın 01.06.2020 tarihinde kurumlarımızın eğitimlerine devam edebilmelerini sağlayacak resmi yazı ile sona erdi. 

Elit Kariyer özel öğretim kursu olarak sınava kadar olan bu 4 haftalık süreçte öğrencilerimiz için telafi dersler, eksik konuların giderilmesi genel TYT - AYT deneme sınavları, soru çözümleri ve öğretmen gözetiminde yapılacak etütlerle kapsamlı bir program hazırlanmıştır. 

Her şeyden önce öğrenci sağlığını kendisine ilke edinmiş bir kurum olarak bu süreçte kurumumuzun girişinde ateş ölçer ile kuruma girmek isteyen herkesin ateşi ölçülmekte , kuruma maskesiz girişine kesinlikle yasak olduğunu, kurum girişinde güveliğimiz tarafından veli ve öğrencilerimize dezenfektanlar ısmarlanmakta, binanın her katında öğrencilerimizin rahat bir şekilde ulaşabileceği dezenfektanların bulunduğunu, kurumumuzun düzenli bir şekilde dezenfekte  edildiği, sınıf mevcutlarımızı yarıya düşürüp sıra - masa düzenini sosyal mesafe kurallarına rivayet edilerek oluşturulduğunu bilgilerinize sunarız. 

Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Herkes için sağlıklı günler olmasını dileriz."diyerek konuşmalarını noktaladı.

VAN GAZETESİ - 0544 409 0328 - 
 

elit kariyer Özel Öğretim kursu elit kariye van özel öğretim kursu van kurs van haber son dakika güncel eğitim korona covid-19 pandemi